Nu har de kommit...

Bild
Nu har de omtalade och ombloggade skorna kommit ut i butik. Känner mig väldigt kluven. Vill ju så gärna ha dem men samtidigt vill jag ha de från vagabond hellre, men de vet jag inte om de kommer i svart... I-landsproblem... - Jovisst!

Grey

Trendig och unik tunika
Varför tittade jag in hos Modekungen? Det finns ju en massa fina saker som jag inte får köpa... Den har blusen var himla fin. Väldigt fina snitt. Ser verkligen speciell och inte alls massproducerad ut. Sånt gillar jag. 449 pix. (Finns i vitt också)

Flor


Hazel

Nu har äntligen min höstfavoritsko kommit in på Vagabonds hemsida. Dock har den endast kommit i Hazelfärgen. Inte alls okej. Jag vill ju ha den i svart. Hörde en fågel viska att den kanske inte skulle produceras i svart, vilket jag tycker är ett jättedumt beslut om det stämmer. Nu har jag skickat ett mail och frågat när de svarta kommer i butik. Kan inte alla ni andra också göra det så de fattar att lilla jag jättegärna vill ha de svarta? Vi kan kalla det en form av civilkurage :-)

Bang


Vackra människa. Garance Doré har varit i farten och fotat. som vanligt inspirerande och vackert!

Deco

T-shirt med axeldetaljer
Det här är verkligen den grymmast t-shirten jag sett på riktigt riktigt länge!

Har haft lite dåligt med inspiration sista tiden. Det har liksom inte funnits något som lockat. Alls. Väldigt ovanligt för mig men samtidigt fantastiskt bra för min kära kontokort som lidit hårt av en sommar utan studiemedel och lön. Den gråa skulle jag verkligen vilja köpa... men utan lön blir det svårt...

Goldie


Dagen till ära har jag invigt ett nytt tillskott i smyckessamlingen (som växer så den knaker just nu), en guldfärgad ring som jag secondhandshoppade i helgen. Underbar form och unikt utseende. Jag matchar den med min klocka (kedjearmbandet) från Guldfynd och nitarmband som man fick med senaste veckorevyn. Tack för det!

Put your socks in it


Elin Kling axlade för några dagar sen tenden att ha strumpor i sina höklackade skor. Svårburet. Man lär ju få en hel del pikar men det kan faktiskt bli riktigt snyggt. Bilden ovan hittade jag på Forever 21s hemsida. Tycker de har lyckats riktigt bra. Att addera ett par färgglada strumpor kan bli läckert. I annat fall kan man ju bara nöja sig med skorna endast. Dessa snyggingar är precis inkommna till det underbara Forever21-lagreet.

Tweedish


Bild: Le fashion

Himla inspirerande bild även fast sommaren fortfarande är i full gång. Det är nästan så att man blir sugen på lårhöga stövlar vilket annars är lite av ett no-no för mig (jättefint på andra). En höst/vinterjacka som denna skulle jag mycket väl kunna tänka mig att värma mig i när det blir kallare. Kolla här eller här vad fint det är!

Popnit


Snyggt skärp från Gina Tricot. Endast 99 pix. Roligt att det inte är ett vanligt nitskärp utan lite annorlunda och nytänk för att vara från dem.

Ring mig


Igår kom min nya ring med posten. Hurra! Jag älskar den. Den är fantastiskt fin. Stor men inte klumpig. Färgglad men ändå inte för iögonfallande. 

Kvar på min ring-önskelista står nu en guld/guldfärgad ring och en täcker-halva-fingret-ring-likt-fasiontoasts-ring. Sen är fingrarna fyllda och jag riktigt nöjd. Karln frågade idag om vi skulle komplettera vår hemförsäkring med en special för mina smycken. De må vara många men såvärst exklusiva är de tyvärr inte.

Danish


Copenhagen streetstyle

Svart


Sprang på denna snygga sko på Eurosko häromdagen. Tyckte den var riktigt snygg om man är sugen på ett par höstskor med snörning. De kommer bara bli snyggare och snyggare ju mer de slits (lite som jodphurs). Använd dem redan nu med en söt klänning till. För 995 pix är de dina.

Far away


Efter en hel helg ute på sjön och landet med frisk luft så trivs man inte alls inne på ett kontor. Jag skulle mer än gärna ta min underbara cykel till min hemliga favoritsjö och bada. (Bild: Tfs)

HP


En något sen fredagsstass för min del. Den nya skjortan åkte på direkt när vi skulle på bio. Vi såg Harry Potter som jag verkligen längtat efter. Min pojkvän var antagligen såpass ihjältjatad av mig att ha inte fann tjusningen med filmen men jag var himla glad i alla fall :-)

Blött hår, sjukt smickrande ansiktsuttryck, skjorta från Vila, leggings från Gina, Converse, sjal och skinnjacka från HM.

Havet

Nu åker jag ut på havet några timmar. Hoppas att solen tittar fram lite grann i alla fall. Nu måste jag packa. Vi ses senare. Kram på er

Square

Hittade denna underbara rutiga skjorta på Axelssons häromdagen (den är egentligen från Vila). Gillar fickornas asymetri och färgskalan. För 299 pix blir den din.

Update: Mamma ringde precis efter jobbet och berättade att den hade sänkts till halva priset. Fick den som en liten sommarpresent. Hurra! Världens snällaste mamma. Den ska få invigas omedelbart! 

Nu ska hela rasket rivas, hela rasket bort...

Nu har det rensats ordentligt i garderober både hos mig och mina vänner. Jag har lagt upp en del på tradera, men mycket mer kommer. Finns just din skatt där? Kika in vetja och kolla!


Tre höstfavoriter


Här är mina absoluta favoriter för AW09. De övre skorna kommer från Vagabond, klänning från H&M Exklusive och de nedre skorna från Din Sko.  Inte den mest färgglada kompotten men jag tror att de skulle få hänga med på en himla massa om de flyttade hem till mig. Måste börja spara lite nu så jag är redo när de dyker upp i butik.


Klor




Le fashion

Vackert ljus i bilderna. Inser här och nu att mina klorblekta DIY leggins är helt bortsprungna. Har inte sett dem sen Sälenresan i mars. De måste jag verkligen leta efter, men var? Ibland undrar jag hur saker bara kan försvinna helt spårlöst. De var verkligen ett par favoriter i garderoben.

Lanvin look-a-like


Om ni, precis som jag gillar Linn Gustafssons ballerinaskor från Lanvin så kanske dessa pjuks från Topshop kan vara ett trevligt alternativ, till en mycket vänligare prislapp. 28 pund kostar dem och jag är faktiskt riktigt sugen även fast jag själv inte äger ett enda par ballerinaskor. Nu har jag tyvärr inte fått min lön än så det går helt enkelt inte. Ahh, jag står inte ut med att inte kunna unna mig någonting.

Sale

Ni har väl inte missat att Glitter är i full gång med sin 75% rea. Allt är löjligt billigt faktiskt. Mitt turkosa armband några inlägg ner kostade ca 15 pix. Det är vad jag kallar billigt! Skynda fynda.

Fur


Knighttcat

Ett sista


Sista kvällen med Jenny. Känns tomt. Jag vill börja skolan nu så att vardagen vänds upponer så man slipper tänka. Slipper känna av frånvaron.

Tog en cider i hamnen och diskuterade val i livet. Jag tror på mina vänner. Jag hoppas på dem. Jag vet att de klarar vad de än ger sig in på. Jag vet att de stöttar mig vartän mina vägar leder mig.

Påarmad


Dagens smycken är i silver och kommer från Posh, guldfynd, Secondhand och Glitter.

Streetstyle


Idag skiner i och för sig solen hos mig men prognosen för de kommande dagarna ser inte speciellt lovande ut. Ovan är verkligen en perfekt outfit att svira i när solen lyser med sin frånvaro. Gillar att stilen är mer dressad än vad man vanligtvis ser nu. Är lite less på att allt ska vara trasigt. Missförstå mig rätt. Det är skitsnyggt ibland, men inte till allt alltid...

Environmental error


Undrar hur viktigt denna information är egentligen. Jag gissar på att jag får 40% rabatt på en vara om jag köper någon från vårkatalogen. Är det bara jag som får tvåtusen brev i månaden från Ellos? Kan man få dem att sluta?

Så trött



Igår blev det riktigt sent. Hade fullt upp med att måla J&Os bord och stolar. Väldigt fint blir det! Mycket renoveringsprojekt igång därhemma och det är roligt att kunna vara med och hjälpa till. 

Vi hann med att rensa i garderoberna lite också. J tyckte typ att jag var garderobs-Hitler. Jag tyckte jag var ganska snäll. Vi hade lite (läs: mycket) olika syn på vad man bör spara och inte. Jag tror i alla fall att vi båda blev nöjda till slut. Sen försökte jag pika till mig en klänning. Det gick sådär... Inte alls fult att tigga av sina vänner, ehm, jo. Läge att sluta med det tror jag.  Haha. Självklart med glimten i ögat.

Alla gårdagens roligheter orskade dock ett allvarligt minussaldo på sömnkontot. Min enda tanke just nu är när jag får gå hem och ta ett eftermiddagsnap. Jag längtar!

Lördagens


Här har vi lördagens klänning. Kände mig riktigt fin i den! Rosetten framgår inte så tydligt på bilden men är väldigt fin i verkligheten.
(Hade för övrigt plattat håret denna kväll... hurra för svenskt hår!)

Lace

6ixty 8ight Lace Underwire Bra
 
Jag tycker bäst om bh-ar som inte är så tjockt fodrade. De behöver egentligen inte vara fodrade alls. Denna från Asos tycker jag var riktigt fin. Vacker spets. 248 pix.

Förvaring


Jag tycker det är så himla svårt att förvara smycken. Hur får man det att vara överskådligt utan att ta för mycket plats och snyggt utan att att det ser för plottrigt ut?  Just nu ligger de överallt och det är nog den sämsta lösningen. Sen använder man ju dessutom oftast bara ett litet axplock av smyckessamlingen. Lösningen ovan skulle funka perfekt i en walk-in-closet (när den dagen kommer) tillsammans med några förvaringsboxar som komplement.

Forbidde to remember, terrified to forget


Igår såg jag Twilight. Alla har ju tjatat om hur fantastiskt snygg Robert Pattingson är och jag har inte riktigt fattat grejen, förrän nu! Herregud! Det är så vackert. Han är helt underbar. Jag vill bara se den om och om igen. Har googlat på honom hela morgonen. Kanske skulle man jobba lite också.... Nästa film (tack gud) kommer den 20 november. Har satt ett litet alarm på mobilen. I can't wait!

Förstår att jag framställs lite som Johan Palms stalker, jag lovar att jag kan behärska mig... (Om jag biter mig lite i läppen bara).


GT


Här har ni mina favoriter från Gina just nu. Nu har jag iofs redan ett par skinnbyxor men dessa var riktigt snygga. Rätt skönt att det inte är skinn upptill kan jag tänka mig. Jeansskjortan är också riktigt fin. Lite mer sugen på mörkare denim nu när hösten börjar närma sig och då skulle denna vara perfekt.

När tiden gärna får stå stilla


Underbar kväll igår faktiskt. Ville inte att den skulle ta slut. Hade fantastiskt roligt med mina absout bästa vänner. Idag är det förstås lite tyngre men det gör inte det minsta.

Igår när jag kom hem så lovade jag mig själv att jag skule börja springa idag. Vi får se hur det går. Jag har ju hört den här förrut... Kanske kanske (kanske kanske kanske kanske kanske) kommer motivationen. Här ska det shapeas! (oproportionerligt nöjd med min böjning av ordet).

Nu vöntar söndagsmiddag hos föräldrarna. Så skönt att få sätta sig vid ett dukat bort. Heaven!

34 min

Jösses.

Nu blev det såhär igen. Jag ska vara borta om 34 minuter och har inte ens börjat göra mig i ordning... Suck!

"En till?"


Man kan väl inte ha för måga väskor? Det tror min pojkvän. Jag vet att det inte är så! Hittade den på mormor och morfars vind. Den tillhörde tydligen min gammelmormor back in the days. Fantastiskt! Underbart skinn och jadegrönt tyg inuti. Från Jofama! Hör och häpna! Hittade dessutom några gamla små spår från min gammelmormor. Jag älskar sånt här'nt allltså...
Titta:

Ett litet anteckningsblock, penna, spegel och fickkniv...

Anabryggan

Gårdagskvällen blev jättemysigt. Vi satt i solnedgången på bryggan och sippade vin och åt rökta räkor med aioli och till slut hade vi fått i oss tre-rätters. Fantastiskt gott var det. Det blev klänningen från H&M. Tänkte nog köra på den ikväll med så jag visar upp den lite mer sen.

Nu har vi tvättstuga (killens tur, hurra!) och sen ska jag up till mormor och morfars vind och få utforska och leta efter godbitar. Jag kan knappt bärga mig. Mitt bästa!

Skirt up

Fantastisk kjol. Otroligt vacker färg.

Smoke

Sista arbetsdagen för veckan. Riktigt skönt!

Ikväll ska jag ut och äta med mamma, bror och pojkvän. Rökeriet blir det. Premiär för året. Ska bli riktigt trevligt att fira in att både mamma och pojkvännen går på semester. Tänkte även inviga en klänning jag köpte (för mina låtsaspengar) i Stockholm när jag var uppe förra helgen. Den ska ni givetvis få se bildbevis på så fort jag styrt upp mig.

Trevlig helg!


Allt är inte guld som glimmar

Jewelled Silk Tunic
Denna ljuva klänning hittar ni på Topshop. Lyxigt och välarbetade detaljer i ringningen.  Hoppas bara att inte baksidan är helt "tom".

Torsdagsnöje

Strax är jag klar på jobbet. Svettigt på kontoret idag!

Idag har jag surfat på ringar och inredning. Jag önskar jag hade ett eget kontor. Vet inte riktigt vad jag skulle jobba med på mitt kontor men vad fint man skulle kunna få det! På blocket och bloggar kan man drömma sig bort otroligt långt.

Nu ska jag hem och städa lägenheten. Eftersom dammsugaren är trasig så kom karln på att vi ska våttorka lägenheten ren. Det måste ju vara hans uppgift? Det verkar ju vara ett jobbigt projekt. Jag planerar att vika in kläder i garderoben och sånt där som är lite roligare. Förhoppningsvis ska jag få upp lite grejor på tradera ikväll också... Har dragit på det ett tag nu men ikväll ska jag iaf hinna fotografera sommarkläderna. Återkommer med länk när de finns till auktion för den som är sugen.

Skönhet


Turquoise


Vips så hade man klickat hem en ring i silver på Ebay. Blev väldigt inspirerad av bilden i inlägget nedan så en turkos ring är nu påväg hem till mig. Kan väntan bli längre? Får nog använda Kalle Anka-kortet för att betala av denna, men visst är den fin!

Can't get enougt


Jag jobbar på min ringsamling. Har precis införskaffat nästa till min familj (ja, jag har en smyckesfamilj) som ni ska få se inom kort. Dock är jag redan ruskigt sugen på att beställa en ring a la den längst till vänster. Fashiontooast har ju James & Elisabeth originalet som jag avgudar och denna är riktigt lik.

Jag har lyxen att ha en arbetskompis som älskar att hålla på med silversmide på fritiden. Kanske kan hon skapa något liknande... Mitt (läs: hennes) nästa projekt kanske, ja, när pengarna kommer rullande (och skulder avbetalats) det vill säga .

Tfs








Råsunda


Igår stressade jag hem (superfort, om man frågar mig, långsamt om man frågar min pojkvän), slängde av mig jobbkläderna och kastade på mig det som låg närmast. (Tadah!) Åkte till Råsunda i Stockholm och såg på AIK-Göteborg. Var riktigt länge sen jag var på match och det var himla roligt att vara tillbaka igen. Riktigt bra stämning och nervös match. Vännen R fick gå ner i pausen och hämta pris. Hyfsat nervös han var. Imponerad om han kommer ihåg första halvlek ens. Framförallt var vi stolta att se vår vän där nere.

Tisha MQ, Tröja J Lindeberg, Byxor Åhlens, Jacka H&M, Sjal Egypten, Skor Converse, Smutsigt hår mitt ;-)

Cool tisha

Image and video hosting by TinyPic
The selby

Hay


Så snyggt. Klänningen. Håret. Sminket. En riktig fullträff!

Dress up


Två starka favoriter från Asos. Den ena i en härlig färg och den andra en riktigt snygg Acne look-a-like med volanger. (kika in originalet här). Den svarta ligger på 386 pix och den andra snyggingen 485 kronor.

Watching


Dessa grymma klockor är med på Asos rea. Den svarta kostar 83 pix och den silvriga kostar 124. Jag skulle vilja ha båda, klockälskare som jag är...

Monday check

Redan måndag.. Jösses vad helgen gick fort. Var i stockholm över helgen och festade med mina kompisar från Linköping. Reunion. Jätteroligt att få träffa alla och gå ut och svira. Min kille hade tyvärr alla våra kameraminneskort så tyvärr har jag alldeles för få bilder från helgen, men en eller annan ska jag nog kunna bjuda på.

Dagen till ära tänkte jag slå ett slag för Asos. De har superrea just nu och det finns hur mycket saker som helst. Under dagen tänkte jag visa mina favoriter.

Ikväll ska jag träffa mina tjejer för lite qualitytime. Längtar redan!

Golden


Bild: Jak & Jill

Note to self: Mer guldsmycken!

Breeze


Läckra tunikor från Forever 21. Enkelt och snyggt att bara slänga på sig efter en dag på stranden eller påväg till glasskiosken. Även om solen lyser med sin frånvaro så kan man ju alltid ladda upp garderoben tills vädret är lite stabilare igen... nej, just ja, vi bor ju i Sverige :-) Illustration Garance Doré

Natural beauty


Idag hade jag kanske fem minuter att klä på mig, fixa frukost och sminket så det blev väldigt naturellt. Att man ska vara så hemskt morgontrött jämt. Nu är jag på jobbet igen och hoppas att jag kan känna mig lite pepp idag och få mycket gjort. Det skulle verkligen behövas så att man kan känna sig lite duktig när man tar helg.  Ikväll bär det av till Linköping för att hämta Jennys pojkvän. En liten kvällsroadtrip. Ska bli riktigt mysigt!

Gårdagens


H&M Trendklänning fick det bli igår.

23:30

Det har blivit sena kvällar hela veckan. Finner inte ro att gå och lägga mig. Speciellt inte idag. Har kollat på sista Harry Potter(bäst!)-filmen Chamber of secrets och tagit det lugnt. Sen fich jag spasmer och kunde inte sitta still. Som tur var ringde Jenny så att jag fick ta mig ut och träffa henne. Underbart. En kvart med henne gör allt.

Så enkelt.
Så kompromisslöst.
Så självklart.


Jag får krupp av att vara ensam just nu. Fick även med mig Emil på en promenad såhär elva på kvällen. Tur att man har någon som samma dygnsrytm som en själv. Nu ska det förhoppningsvis gå att sova. Natti!

Svart dag

Idag är det begravning. Idag känner jag verkligen att jag är student. Jag sitter på jobbet för att jag inte har råd att vara ledig hela dagen. Det är så tragiskt. Går hem vid lunch och sen bär det av till kyrkan. Vid tre är det dags. Jag vill inte tänka på allt men jag vet att man 'ska'.

Rainbow





Gårdagens stass. Jackan(cheap monday) och linnet(asos) har jag fått av Jenny (tack!). Ni måste spana in dragkedjan på jackan. Grym! Känns mysigt att ha en liten bit av Jenny med mig när man yr runt om dagarna. Väskan och örhängena är secondhand och armbanden från Guldfynd.

Dottie


Yesterday yesterme yesteryou





Igår var jag i Eskilstuna och träffa min morfars syster för första gången. En liten roadtrip med fika blev det. Åkte direkt efter jobbet så det blev inga klädbyten inte. Trevligt att få träffa henne och samtidigt väldigt sorgligt att man inte fått chans att lära känna henne innan morfar gick bort. Skönt inför morgondagens begravning. 

Sjal och linne har jag fått av Jenny, jeans från Åhlens och skinnconverse. (En liten parentes är min fantastiskt bra axelbandslösa bh från Twilfits egna serie. Riktigt bra!)

Chain


Dessa armband ser riktigt fina och lyxiga ut. De finns i massa färger, men dessa två är mina personliga favoriter. Från Cocoo.

Black

img_8439as

Bild: Stylesightsing

Ja, tack!

Coleur


Bild: Facehunter

Härligt osvenskt! Mer färg åt folket säger jag!

Deep blue

Kom precis på att jag missat att visa min nyfyndade 20-kronorsväska. Jag älskar att fynda!


Blandade material. Gulddetaljer.


News


Fick precis ett mail med Cocoos nyheter. Fann detta stora halsband. Himla fint! Är verkligen på jakt efter ett stort halsband som tar mycket plats. Ett queennecklace. Tänk Oliva Palermo i The city. Nu har jag inte direkt råd med hennes halsband men dessa snyggingar skulle kunna passa min ekonomi lite bättre. Mycket färg är det också. Läckert när man är solbränd. 349 pix var det...

Stunning


Fantastiskt vacker människa! Som vanligt imponerar Caroline med sin kreativitet. Axelbandet skulle jag mer en gärna kopiera rakt av. Undrar bara hur man får det att sitta kvar?

Landet nästa

'

Nu väntar sol och bad ute hos mina vänner och jobbarkompisar på landet. Idyll. Garderober ska rensas. Det ska badas och solas (i den mån solen tittar fram). Det ska ätas bullar och förhoppningsvis ska vi gå på loppis. Åh, jag älskar att kolla på loppis! Måste ladda batterierna på kameran och försöka ta lite bilder från helgen. Avkoppling på hög nivå.

Rödan


Detta svirade jag runt i förra helgen (hyfsat sent inlägg, skyller på datasladdsförlusten). Kavajen secondhandfyndade jag  och bytte knappar och sydde om den framtill för att få ett lite mer frackliknande snitt på den. Samtidigt kom resten av outfiten fram mer i och med det.  Det var inget problem för mina kompisar att hitta mig, vill jag lova.

Newie


Wohoo! Nu är jag nästan ikapp med mitt bloggande (som tenderar att släpa efter lite från helgerna) Idag har jag på mig en helt ny ensembel. Jag kunde förstås inte låta bli att köpa de där chinosen från Åhlens. Med ett persentkort kostade de bara 100 kronor,(märk hur jag försöker övertala mig själv att jag varit duktig).

Igår hälsade Sandy och jag på Jenny som hade rensat ur sin garderob inför kommande flytt. MASSOR att fynda i. Tishan och sjalen fick jag med mig hem tillsammans med ett par converse en jacka och en Wesc-tröja. Jag gillar't.

Efter detta åkte jag och Emil iväg och badade i en helt fantastiskt sjö. Bergbotten, kvällssol, spegelblankt och säkert 24 grader i vattnet. Hur varmt och härligt som helst. I vanliga fall gillar jag havet bättre men den här sjön är på tät andraplats. Jag måste dra ihop vännerna och åka och bada och grilla där nån gång. Helt oupptäckt ställe verkligen.

Långt blev det, nu är min fikapaus slut så jag ska tydligen jobba istället :-)


Matthew Williamson Resort 2010


Det är sällan jag imponeras så mycket av kollektionsbilder direkt när de dyker upp på bloggarna. Sannolikt behöver jag låta dem mogna lite innan jag kan bestämma mig vad jag gillar och inte gillar. Ett undantag är Matthew Williamsons resortkollektion som jag är beredd att älska från första stund. Den blåa klänningen är ett litet mästerverk. Vilka färger. Vilket snitt. Mittenklänningen är helt breathtaking. Det är så synd att man aldrig får tillfälle att bära så fina skapelser som dessa ovan. Jackan är dock något jag tror finns chans att se på gatorna. Den är nog dock ganska lätt att hitta billigare modeller av.

Nästan gårdagen


Detta hade jag på mig igår. (Jag ligger lite efter med bloggningen). Var och och käkade indiskt med min mamma och bror. I princis samma kläder på mig om man bortser från tröjan (29 grader på kontoret) och istället adderar lite längre jeansshorts och smycken.

Frippa


Tänkte att jag kunde visa min frilla jag knåpade ihop i helgen när vi skulle ut. Gick väldigt fort faktiskt och jag fick en hel del komplimanger faktiskt. Alltid roligt!


Kanske inte de mest strålande bilderna men ni förstår säkert ändå.

Weii!

Min pojkvän klarade uppskrivningen på C-körkort idag! Jag blir så glad! Snart får han köra brandbilen.
Stolt? Jag? Inte farligt :-)

Shopping


Jag kunde inte låta bli. Nu är de påväg med posten. Vad jag längtar! Tyvärr tar det 7-15 dagar innan de kommer men den som väntar på något gott... Superpris dessutom! Då är det lika bra att passa på. Fick dem för 444 med frakt inkluderat.

Mitt tips till dig som går i Conversetankar, skynda in på Ellos (länk!) och beställ ett par, för de tar slut fortare än fort!

What to wear



Godmorgon! Precis kommit till jobbet. Det är rätt lugnt på kontoret så jag passar på att planera lite inför Nolle-P. Temat är Rock. Vi ska klä oss glamrockens tecken och jag har förstås ingen aning om hur jag ska få ihop något bra...

Förresten råkade jag springa ner på Åhléns igår och hittade ett par fina chinos på rea. Tror att jag måste. Vad mitt kontokort kommer skrika. Det får bli att blunda för kontoutdraget sen helt enkelt. Kan man inte bara få lön nån gång!

Rundan

Gårdagens secondhandshopping gick hyfsat. Först ut fick jag punka på bilen. Så trist! Dock fick jag tag på min cykel ganska snabbt och kunde ändå ta mig till butiken. Hittade en gräslig klänning som efter några varv hos min kära symaskin blev en alldeles utmärkt paljettig kortärmad kofta. Kofta är kanske egentligen helt fel ord då den är tunn och väldigt nätt. Bild utlovas så fort jag tagit mig tiden att fota av.

Flats



Är sugen på ett par låga väldigt enkla sandaler med bara några få remmar på. Lite som modellen ovan. Har inte hittat de perfekta ännu.