Ut


Jag vill inte att ni ska bli lidande för att jag har har så mycket att göra dessa kommande veckor. Tyvärr kommer det nog bli så ändå. Jag har flyttat ner till min bror i Linköping nu för att vara här 2,5 vecka under vårt insparksprojekt. Det kommer bli fantastiskt! Dock har jag inte tillgång till internet och det gör att min möjlighet att blogga reduceras drastiskt. Jag kommer ha en vansinnigt upptagen tid med tidiga morgonar och mycket sena kvällar, mycket bök och strul och en himla massa annat. (Det här borde jag egentligen inte ens berätta...) ... men jag kommer även att vara iklädd en overall och röd hood i två veckor i sträck. Not so fashion! Inte så mycket att titta på :-)

Jag vet inte hur mina två veckor som inneboende kommer se ut och inte heller hur mycket ledig tid jag kommer ha. Förhoppningsvis löser sig internetuppkopplingen och då ska jag göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade. Titta gärna in. Jag kommer uppdatera så ofta jag kan men om man exempelvis ser till det senaste dygnet så hamnade jag i säng vid fyra och har varit igång med möten och dylikt sedan åtta i morse. Det lämnar tyvärr inte mycket tid över.

Hursomhelst är jag tillbaka på helfart i början av september. Efter att jag sovit ikapp lite :-)

Willa


Bild: Alexandras favoriter

Hon har då verkligen fått till det!

Remmar


Oj oj oj, vilket fint halsband jag hittade på Topshop! 30£ vågar jag inte forex:a över till svenska kronor för det är lite över min prisklass vad gällande oäkta smycken... men om man är riktigt sugen så... :-)

PrintGe mig allt, allvarligt!

Bild: Stockholmstreetstyle

Ormskinn

Vad tänkte jag när jag gick in på Gina Tricot igår? Antagligen tänkte jag inte alls... Jag skulle ju vara hemma och plugga. Istället hittade jag förfärligt (läs: underbart) mycket fint. Jag ville köpa halva butiken, vilket är väldigt olikt mig när det kommer till Gina Tricot. Tog mitt (tillfälligt svaga) förnuft till fånga och gick därifrån utan att köpa något. Snart, en rik och fin dag, ska jag gå dit och slänga fram Visakortet och spendera! Jag längtar redan!

Hittade bland annat dessa fina väskor för 149 kronor styck. Mycket tjusiga.
Hittade även en mängd fina baslinnen och t-shirtar med fina dealjer som fickor, struktur och urringning, ett par riktigt läckra tights med lackdetaljer, en tunn tröja i petroliumfärg... ja, listan skulle kunna göras lång. Kika in där vetja!

Black is back

Idag har jag tvåtusen saker att göra så bloggen kommer tyvärr bli lite lidande... Ska iväg på jordfästning av morfar om ca en timme och sen väntar ruggigt mycket plugg. Har ju tenta om mindre än en vecka så nu och jag har väldigt mycket uppbokad tid så jag kommer behöva lägga mycket tid på böckerna. Jag ska göra mitt bästa för att hålla igång bloggen här så gott det går!

Light bright fight

Vet att det var en hel del som jagade den snygga ljusa jeansskjortan från Gina Tricot. Igår när jag var på Åhléns fann jag en liknande skjorta. Samma tvätt men lite skillnade gällande detaljerna. Tyckte den var riktigt snygg! 299 pix får man ge för att den ska få följa med hem.

Se klart


Ska hämta ut nya linser i dagarna. Inte ofta jag använder linser men nu under insparken i skolan känner jag att det kan vara lite smidigt samt när man ska klä upp sig och så.

Annars är jag lite sugen på ett par glas liknande de melerade på bilden. Hittade ett par grymt snygga hos min mormor och morfar som mormor haft i sina unga dagar. De var i gröngrå plast och lite pilotformade blandat med wayfares. Fantastiskt fina var de. Tyvärr var plasten spräck annars hade jag huggit dem direkt och sprungit till optikern med dem.. Så typiskt det kan vara!

Oskärpt och dann


Förfärligt oskarp bild men det var det bästa jag kunde åstadkomma klockan tre på natten när kamerabatterina var slut och taklampan trasig...(bry er inte om dammet på spegeln. Det är borta nu). Detta tokdansade jag runt i i lördags! Trivdes riktigt bra så det kan bli en repris faktiskt..

Levi´s shorts med strumpbyxor a la Kling under. Lös skjorta med upprullande ärmar från La redoute, kavaj från Gina och krage från BikBok, smycken från lite olika håll.

Volanger


Bild: Angelicas closet

Den här volangtoppen skulle mer än gärna få flytta hem till mig. Den kommer från Gina Tricot och kostar 249 pix.

That dress... those shoes...


Garance Doré

Rock


Tillbaka på jobbet efter en trevlig helg. I lördags dansades det ordertligt. Har träningsvärk i benen fortfarande (är jag så hemskt otränad eller dansade jag helt enkelt vansinnigt mycket?).

I söndags låg jag hemma i sängen och såg på gamla Harry Potter-filmer och bara tog det lugnt. Så skönt! Gick upp ur sängen vid 17:30 (oups!) och insåg att jag var tvungen att laga mat och plugga lite inför min tenta om en vecka. Hur gick det? Riktigt dåligt faktiskt. Slutade med att jag totalstädade vår lägenhet istället. Vilket iofs verkligen behövdes men men.

Idag ska jag nog sitta kvar på jobbet och plugga istället.... Kanske har lite bättre disciplin här. Jag hoppas det i alla fall.


Polish


Några favoriter för naglarna. 360 dagar om året har jag nagellack på mig. Känner mig så naken utan det. Det blir oftast Mavalas färger då man kan förnya sig så ofta. Mina favoriter just nu är nog black och La Paz. Vill du ha ett grymt överlack så ska du prova Seche Vite. Har bara haft glädjen att testa det en gång och jag är hooked. Helt otroligt bra enligt min mening!

Illustration: Garance Doré

Favoriter
Hittat lite nya bloggar att inspireras av...
http://songofstyle.blogspot.com/   http://www.stylescrapbook.com/   http://thehautepursuit.com/