Knighttcat

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Converse

Jag sitter i beslutartagen. Jag har ju mina underbara skinnconverse med tunn sula som jag verkligen älskar. De är bäst! De finns även i svart. Jättefint! Samtidigt är jag sugen på ett par vanliga med tjock sula, vita i så fall. Låga eller höga är högst oklart... Beslutsångest!

Fan, trodde aldrig att jag skulle hamna i Converse-träsket. Nu är jag fast.

TGIF!

Veckan har bara svischat iväg för min del. Helt plötsligt är det fredag. Gårdagens spontanutgång var riktigt trevlig. Precis vad jag behövde. Träffade en massa bekanta ansikten ute och minglade runt en massa. Rosémouserande kan knappast gå fel heller för den delen. Att jag skulle ha min redovisning kl 8 dagen efter var kanske inte helt hundra, men vad gör det om hundra år :-)

I eftermiddag väntar möte och sen är det grillfest som jag styrt upp i ett hafs. Mysigt att ta vara på tillfällena faktiskt. Ska också försöka ta lite bilder (vilket jag totalt glömde igår, sorry).

Trevlig helg!

Inspiration


En bra inspiration som jag brukar kika på ibland är Forever 21:s olika inspirationsavdelningar. Ovan ser ni Shop by outfit där de visar olika ihopplock för alla olika tillfällen, även killkläder. Nedan ser ni också Shop by trend som också ofta har ett snyggt och inspirernade innehåll.

Streetstyle

29039
Bild: Okänd

Vad jag önskar att mitt hår kunde växa superfort och bli sådär härligt och långt!

White









Tanken var ju att jag skulle förbereda morgondagens redovisning, men det får nog avslutas på Platå för att lugna nerverna lite. Vit kväll med massa ekonomer. Kan nog bli riktigt trevligt. Funderar på att ta bilen. Är jag vuxen nu?

Streetstyle


Bild: Altamira

Dree Hemingway är en personlig favorit. Väldigt casual (dagens ord?). Trots att hon är galet skrynkig så tycker jag att det funkar ändå. Inte att glömma hennes kompis som står för snyggaste brillorna och en riktigt grym skinnjacka.

Alive


Bild: Tfs

Väldigt casual men väldigt snyggt!

Off to work


Insåg precis att det var en evighet sen jag visade vad jag hade på mig. På tiden med andra ord. Nu ska jag springa iväg till jobbet i några timmar. På mig har jag jeans från Replay, linne från JC, sandaler från Ellos och kavaj från Topshop.

Bracelet

Läderarmband med metallbricka
Hittade detta snygga armband på Modekungen.se. Riktigt tjusigt tycker jag. Lite smått inspirerat av Marc Jacobs ombloggade armband. 299 pix får man lägga ut och det finns även i vitt för den som är mer sugen på det.


Vårkänslor


Bild: Le love, Wildfox

Free


Bild: Le fashion

Kan vädret vara mycket bättre än detta? Gick barbent igår och det var så himla härligt. Hade nästan glömt bort känslan av det. Just nu känns veckans alla dagar som fredagar. Solen gör så mycket för lyckan. Just nu är allt så fantastiskt bra! Kan vi pausa en stund och bara låta mig få njuta ett litet tag?

Blogg.se

Så himla smickrad jag blir när något sånt här händer lilla mig. Kunde knappast få en bättre avslutning på dagen än att gå in här och finna en massa fina kommentarer från en massa underbara människor. Ni har gjort min dag.

Tillbaka

Nu är jag tillbaka här på bloggen. Det blev visst en lite ofrivillig paus då mitt internet inte fungerade i skolan idag. Sånt är livet ibland. Helgen var helt galet bra! Var på en jätterolig fest i lördags och hade verkligen the time of my life! Kan inte minnas när jag hade så roligt senast. Jag citerar Fredrik: "Det var typ klappa-händerna-roligt hela tiden"

Nu är jag i alla fall nätt och jämt tillbaka i verkligheten med massa inlämningar och jobb och saker att stå i. Det är mycket nu innan sommarlovet kickar igång... (för den som har lyxen att kunna vara ledig, läs: inte jag).

Ps. Blev mest en himla massa osmickrande bilder av mig i lördags men om jag hittar några som är ok så lovar jag att bjussa på dem.

Tfs


Bild: Jalouse may 2009 tfs

Jag gillar´t. Inspirerande på något oförklarligt vis. Sen är jag ju inte sen att erkänna att jag är hemskt sugen på hennes sjal. Riktigt snygg!

Drömmen


Klockälskare som man är så kan jag inte annat än att falla när Michael Kors kommer med denna fantastiska skönhet. Kostar 2700 pix och finns på Asos. Om man ändå...

Detaljer


Shit vilka snygga dragkedjor det är på Filippas jeans från H&M. De vill jag ha! Riktigt sommarfräscha.

Kungligt

Elegant halsband i lyxig stil
Vilket snyggt halsband modekungen fått in. Finns i både guld och silver. Detta gillar jag minsann! 299 pix.

Vårda


Har precis varit duktig och rengjort mina sminkpenslar. Jag tycker det är svårt att vara disciplinerad med just detta, men det märks verkligen stor skillnad och penslarnas livslängd förlängs väldigt mycket. Mitt tips till er som är lediga idag är att göra en liten makeover för era penslar (eller andra sminkverktyg). Det tar inte lång tid, jag lovar!.

Tänk på att inte låta vatten komma in vid den övre kanten på penseln och låt penseln ligga och torka så inte vattnet förstör limmet som ståna sitter fast med. Jag använder vanligt schampoo för rengöring.

Beauty


Today


Äntligen har jag kommit hem. Gud vad mycket folk det var i skolan idag. Det hade jag verkligen inte trott... Amibtiösa minsann.

Nu ska jag kika lite på Gossip Girl. Jag är antagligen helt efter alla i utvecklingen här men jag hittade en sida där man kan se en himla massa serier och filmer direkt på sidan utan att ladda ner. Bra kvalitet är det också. Sånt gillar jag!

Idag har jag sett ut såhär. Linne från H&M, jeansleggings från Vero Moda, Skjorta (pojkvännens) från Bomerang, halsband från Kappahl.


Just nu


Just nu arbetas det för fulla muggar här. Ska iväg på möte om 45 minuter och är långt ifrån klar med dagens mål. Det här med planering är ju inte riktigt min starkaste sida :)

M as in Moss


Idag släpper Kate Moss sin senaste kollektion för Topshop. Tycker en hel del grejer var riktigt fina faktiskt. En kollektionen 2009 vore ju inte fulländad utan paljetter, och självklart får vi vår beskurna del av det med. Västen och jackan ovan är faktiskt mina favoriter från kollektionen men självklart försvinner alla storlekar i superfart. Kanske är det bäst - för ekonomins skull :) 

Shopping


Nytt halsband från Åhlens. 99 pix. Är lite sugen på kortare halsband om passar bra om man har en högre t-shirt på sig. Tror denna kan bli riktigt fin om man 'klär ner' den lite.

Sen investerades det i lite nagellack. Har precis målat på Viva la Diva lacket och jag måste säga att nyansen är perfekt! De två andra från Depend var också en himla fin nyans. Känner att de kan kvala upp till ett favoritlack så jag köpte två för att gardera mig. Det är alltid så trist när ens favoritlack slutat säljas och flaskan är tom. Viva la Diva kostade 50 pix och dependflaskorna 25. Riktigt bra priser med andra ord!

Röd morgon


Idag är det röd dag men ändå ska jag till skolan. Dåligt tajmat. Har en massa grupparbete som måste göras och senare på eftermiddagen ska vi öva med en sångpedagog inför lördag. Dagen kommer nog gå fort ändå. Skönt att det är ganska lugnt i skolan. Inte en massa människor som själ ens uppmärksamhet. I morgon är jag förhoppningsvis ledig och då ska det njutas till fullo!

Black at heart



Idag har jag varit väldigt svart klädd. Hade i och för sig på mig en annan topp i skolan men när jag skulle iväg till jobbet kände jag för att byta om. Sånt man kan hålla på med i evigheter ibland. Byxorna är från H&M, linnet från MQ och blusen från Vero Moda. (smyckena fick jag ta av mig när jag skulle jobba)


Felplacerad


Varför bor man inte i Stockholm så man kan få tag på denna? Den skulle ju trivas så bra i min garderob (även om den mest skulle sitta på mig :)

Sandal


Liten läckerbit från Topshop. De har bra känsla när de gäller skor. Trevligt är det också att den inte ser ut som de flesta andra sandalerna som finns i butik nu. 75 pund.

Wednesday

De senaste dagarna har jag mest sprungit runt i fulkläder (overall) så har inte varit så mycket att visa upp. Vi var dock tvungna att ha kläderna på oss då vi skulle fotograferas för en tidning i skolan som kommer ut lagom till sommaren. I och för sig är det jäkligt skönt att inte behöva bry sig så mycket om hur man ser ut ibland. 

Idag började dagen tidigt för mig. Redan 5:30 ringde klockan. Tortyr. Det är svårt att styra ihop något vettigt när man är så trött. Eftersom jag känner mig själv så är det ju lika bra att styra upp allt sånt innan man går och lägger sig. Idag är schemat späckat med övningar i skolan och sen direkt hem för jobb. När jag kommer hem ska jag försöka knäppa av en bild innan jag ger mig ut och springer, vilket jag får se hur det blir med. Fysiska aktiviteter brukar ha en tendens att vara det som först stryks från schemat när annat roligt dyker upp :)

Bright




Bilder: Gestuz, lånad av Profashionfeet

Den nakna kärleken


Kate Moss och Johnny Depp är enligt mig kändisvärldens genom tiderna finaste par. De var så vackra tillsammans. Vilken kemi!


Inspiration


Grymt snygg och grymt snyggt! Nu vill jag också bli sådär härligt brun, helst typ omedelbart. Hårfärgen är också perfekt. Man hade ju inte direkt tackat nej till smilegroparna heller. Ja, tack, jag tar hela paketet :)

Bild: Stylesightsing

Studs


Grymma skor från Forever 21. Ca 260 pix + frakt. Dessa skulle jag inte tacka nej till!

Triss i silver


Tre snygga silverklockor från Axcent. De har en hel del snygga klockor tycker jag. Kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag gillar bäst.

Illustration: Garance Doré

Man

Hade nästan glömt bort min kategori med kläder för killar. Här kommer några godbitar jag sprang förbi igår. Från H&M är de. Riktigt läckert med beiget och ljusgult tycker jag.

Header


Ny header var det här. Är det bara jag eller glömmer man inte väldigt fort hur den gamla headern ser ut så fort någon bytt? Får se om jag känner mig nöjd såhär... Ibland tröttnar jag så himla fort

Världens bästa

Vi ska inte förlova oss ännu. (Jag börjar så för att undvika eventuella spekulationer), men idag hade jag namnsdag och vaknade med ett litet paket på huvudet. Han är lite kreativ min karl. Väldigt mysigt att få presenter på sin namnsdag. Jag gillar principen att ta alla tillfällen att fira.

Jag hade kollat på den här ringen tidigare men fattigt och sorgligt insett att min ekonomi absolut inte skulle klara av den kära saken. Jag kunde knappast bli gladare när jag öppnade paketet. I borstat och blankt silver. Världens bästa kille verkligen!

Nu ska jag bara byta storlek och sen ska ni få se den in action. Åh, jag vill ju ha den på mig nu!

Sunday

Idag har jag varit nere i Linköping på möte och sångövning. Det börjar ta sig med våra sånger. På lördag är det upp till bevis. 120 pers(!). På hemvägen svängde jag förbi S&I som bjöd på middag. Så mysigt. Nu är det Deja Vu på fyran. Har för mig att den var riktigt bra. Har sett den en gång tidigare men som vanligt kommer man inte ihåg hur det slutar förrän det typ är en kvart kvar av filmen.

Idag slira jag runt i dessa superssköna kläder. En tunika från H&M trend, leggings från Gina Tricot, jodphurs från Ecco och smycken från Egypten, secondhand, guldfynd, Glitter och MbMJ.



Nude

















Bilder: Från GQ

Fantastiskt vackert. Den perfekta hårfärgen. Den perfekta brännan.

Sunshine



Precis hemkommen från jobbet. Det var verkligen fantastiskt roligt att jobba idag. Gick riktigt bra så jag hoppas min underbara boss är lite stolt över mig nu. Nu är jag ledig resten av helgen och solen skiner som aldrig förr. I like!

Ikväll får vi gäster. Här ska det grillas aborre. Mumma! Innan dess ska vi till sjukhuset och hälsa på en anhörig. Nu väntar jag bara på att karln ska komma hem från jobbet. Gärna iklädd uniformen (brandman..grr)

Trevlig helg allesammans!

(på mig, t-shirt DIY H&M, jeans Åhlens (lovar att gylfen är stängd), skinnjacka från H&M, jeanskrage från BikBok. armband Glitter)

Grr


Hittade dessa underbara örhängen på Ur & Penn. Prissänkta till 25 pix. Ett riktigt kap!

(Tips: Just nu kostar alla örhängen 25 kronor där så passa på att fynda. Det fanns även vita och svarta fjädrar för den som vill satsa på indianstilen.)

Key



Riktigt snyggt att hänga nycklarna på..  Den som hade lite (läs massa) pengar över skulle ju kunna öppna många dörrar fint. Bottega Ventta är den från.

Accessoarer


Kunde inte låta bli att shoppa lite på Glitter igår. Två broscher (får se hur jag matchar den senare), en ring, tofsar, ett hårspänne och ett riktigt Rebecca-halsband. Jag gillar det riktigt mycket!

Dagens


Ska straxi väg och käka lunch iklädd denna stass. Lunch på Emils kök blir det nu när min underbara lön kommit (hurra för lön den 15:e!). På menyn står fläskfilé med champinjonstuvning. Då kan jag ju inte sitta hemma och käka pastasallad :-)

Senare bär det av till jobb i några ynka timmar sen tar vi helg. Wohoo! Det ska firas in med lite rosé på Tellus.


Jeans och t-shirt från Gina Tricot, Skjorta mammas, Halsband och ringar från Giltter, Armband från Marc by Marc Jacobs och Guldfynd, Klocka från Regal.

Rackk


Så enkelt och vackert!

Bild: Rackk and ruin

TGIF!

Åh äntligen fredag!

Total klädångest idag. Känns som att garderoben ekar tomt och tvättkorgen är ett stort berg. Det klarnar nog lite när jag läst lite bloggar och letat på mina kära inspirationssidor.

Längtar jag tills ikväll då jag ska på afterwork med mina bästa! Så underbart det ska bli. Har så mycket tid att ta igen. Åh vad jag längar!

Den perfekta

Såg att Kling hittat den perfekta paljettjackan... Har letat och letat och nu har jag (eller egentligen Elin) hittat den. H&M kommer den ifrån. Jag antar att det är trend vilket innebär att den inte finns en enda liten chans på jorden att jag kommer få tag i den. (Den dyker upp i höst). Sorg!


Bild: Style by Kling

Pixles


Vilken kamp det varit mot kameran idag vill jag lova. Jag fattar inte vad som hänt med det lilla livet (ja, kameran alltså). Det står att det är 10 megapixlar men nuförtiden tar den sämre bilder än min Iphone som bara har två megapixlar... Aja, hoppas ni överlever den dåliga kvaliteten.

Precis hemkommen från jobbet. Nu är det bara plugg och andra måsten som gäller. Funderar dock på att unna mig lite tv-tittande för någon liten timme sådär.

Idag blev det en tunika från H&M och leggings med lackrevärer från Gina Tricot.

Gårdagen

Gick upp tidigt för att ta mig till Linkan för föreläsning. Käkade på golfklubben vid Campus. Vilken idyll! Grymt fint och riktigt trevlig uteservering i solskenet men blick över de perfekta gräsmattorna.

Åkte till Tornby och hämtade en bil jag skulle köra hem till Nyköping. My god! ATT jag vill ha den där bilen!! Så underbar att köra (är iofs inte speciellt bortskämd med att köra vrålåk men iaf). Kom tillbaka till skolan och jobba med grupparbete för att sedan gå på möte vid 17. Skjutsade hem Jansson i bilen. Hans min var helt priceless när han satte sig i bilen...
Jag vet, jantelagen hit och dit, men bara för en dag,  för igår, var jag stolt vill jag lova :-)

(Update: Den som har ett tränat öga kanske ser att det är en 730)

Beauty


Jag trodde aldrig jag skulle säga det men nu kommer det; Jag vill ha ett par cykelbyxor! (fnissar fortfarande lite för mig själv). Det kan ju vara så snyggt under en kort klänning eller tunika.

Bild: Le Fashion


Ojämn

Väldigt ojämn uppdatering igår får jag lova. Hade tänkt att blogga från mobilen men eftersom jag planerat efter det så fick mobilens internet för sig att strejka.

Dagen var verkligen fullspäckad. Kom hem efter elva. Gick hemifrån åtta i morse liksom. Puh, vilken dag! Visar en liten bit av dagen senare under dagen.

GT


Antagligen undrade butikssäljarna på Gina vad jag sysslade med när jag tog dessa små bilder men jag ville ju verkligen visa vilka snygga bikinis Gina Tricot hade fått in. Verkligen några jag skulle kunna tänka mig att köpa. Priserna där är ju dessutom alltid väldigt trevliga!


Inspiration


Chanel, La Garconne, Elisabeth & James

Med posten

Tadah!

Äntligen kom den. SOM jag väntat!


Turquoise

Idag har jag springit runt såhär. Riktigt skönt med ett par slappa byxor och en tight tröja för ovanlighetens skull. Brukar liksom alltid bli tvärt om för min del.

Idag har jag suttit i grupparbete och haft lektion sen har jag sovit. Riktigt illa att jag inte är lite mer disciplinerad med sömnen för idag har jag sovit 4(!!) gånger under dagen. Med största sannolikhet kommer jag ligga i sängen ikväll och inte kunna sova... Att jag aldrig lär mig. Haha.



Tröja från MQ, sjal från egypten, skinnjacka från H&M, skor från Converse och jeans från Replay.

Sydney


Stylesightsing har varit ute igen. Riktigt snyggt med pojkvänsjeansen.

Bracelets

402e6c07c3b3df95732f41ca10d42a99.png

Bild: Lånad av Jenny

Dessa underbara armband är i silver och finns på Åhléns city. De är verkligen superfina! Kostar 149 pix och finns, som ni ser, i en mängd olika utföranden. Något jag absolut måste kika på när jag svänger förbi storstan.

Tfs


Bilder från Tfs. Gillar ljussättningen och stylingen riktigt mycket.


Ge mig

Trophy Blazer
Wow! Denna kavaj är ju verkligen helt fantastisk. Jag inser att den är lite svåranvänd men tänk ett par slitna jeans klackar och en lös tisha. Skulle ju vara grymt. Lite vintagekänsla över det hela. Från topshop är den och kostar den lilla förmögenheten 2000 pix. Åh vad jag skulle vilja ha!

Hola!

Nu är jag äntligen tillbaka på hemmaplan. Är helt slut. Det har varit en så fantastiskt rolig och härlig helg. Gänget jag var iväg med är verkligen underbara! Alkoholintaget var kanske  lite urspårat men jag klarade mig rätt bra ändå. Nu är det detox för kroppen hela veckan (hoppas jag). Hoppas er helg varit lika bra som min!

Ps. Glömde säga att jag tagit årets första dopp också. Kallt och friskt men jäkligt roligt! 


Gårdagens

Fick inte riktigt till någon helkroppsbild så här kommer istället en liten bildkavalkad. Hade helt felbedömt vädret men som tur var höll jag mig mest inne.



Kjol secondhand, tisha MQ (pojkvännens), halsband Glitter, sjal Indiska, Kavaj Gina.

(japp, jag var såhär skrynklig hela dagen och japp, jag såg också ut som ett troll i håret :-) )

High


Ikväll blir det sannolikt highheelsen på. Inte riktigt min grej egentligen, mestadels på grund av att jag antagligen har Sveriges lägsta smärttröskel och dels för att jag liksom inte riktigt tagit mig för att öva på att gå i det.... Vi får se hur det blir :-)

Shit

Shit, min dator Conny mår verkligen inge bra. Har startat om den säkert tio gånger nu på morgonen och den fortsätter att hänga sig och vara seg. I helgen kommer jag vara på Kick-off med faddergruppen i skolan. Vi ska tydligen till ingenmansland där varken mobilnät eller internet finns så jag får beklaga att det inte kommer ske några uppdateringar här förrän måndag kväll, om nu Conny väljer att må bra igen då.

Nu ska det förberedas för jubelleumsfesten. Symaskinen är i full gång. Jag ska hinna.


Tack elle för att du räddar min dag


Har haft ett gäng deppiga och jobbiga dagar. Är inte riktigt mig själv just nu. Det här var precis vad jag behövde, både inspirationsmässigt och humörmässigt.

10 år


Imorn är det superevenemang med jobbet. 10 år ska firas. Det har redan börjat kemtvättas, friserats och putsas skor här och var. Mitt schema fram tills dess är tight. Ruggigt tight. Funderar över när jag egentligen ska ha tid att sitta ner och bara andas... typ i sommar kanske :-) Nej nu babblar jag.

Jag vet hur som helst inte vad jag ska ha på mig. Känner total klädångest. Hur detta ska gå vette katten. Har ju en klänning jag sytt själv men den skulle jag behöva göra lite justeringar på (och så går det ju alltid fel när man har bråttom. Sist satt symaskinsnålen fast i fingret. Inte kul) men frågan är om jag kommer hinna sätta mig och sy?

Dagens inspiration


Det här fenomenet med de perfekta lösa byxorna... Ni vet, inte harem, inte chinos, utan lösa kostymbyxor typ. Inte för dressat utan sådär perfekt casual. Hur svårt som helst skulle jag vilja säga! En konst.

Bild: Garance Doré

Killers


Riktiga killerheels från Forever 21. Ca 260 pix får man lägga på dessa. De ser riktigt fina och välarbetade ut.

"More is more"


Som Ann-Sofie Back utalade sig på H&Ms hemsida (antagligen också i magasinet) så kör vi efter More is more denna säsong. Det syns verkligen i stylingen och jag gillar det. Det är liksom för mycket men ändå snyggt. Klänningen ser riktigt fin ut. Armbandet också för den delen.

Gårdagen

Gårdagen var helt spårad... och man mår ju som man förtjänar idag om man säger så. Är påväg hem från Linkan nu för att skynda iväg till jobbet. Herregud! Måste nog hem och göra en liten makeover innan jag vågar visa mig bland folk...haha (tänk grus i håret, gårdagens smink och grön whiteboardpenna på bröstet...)

Grrr

Är lite sugen på en "vild" bikini i sommar. Antagligen kommer zebramönstret kännas lite uttjatat men jag kan inte rå för att gilla det. Volanger är också något som lockar en aning.

Båda dessa är från H&M och man kan ju inte låta bli att önska att man vore lite brunare när man ser sig själv i spegeln. Blir nog till att BUS:a lite hemma innan jag tar mig iväg till en provhytt för att prova bikini.

(Gillar för övrigt modellen på den svart/brun/vita väldigt mycket)

Triss i jeans


Triss i jeansshorts från Forever 21. Just nu finns det en hel del olika varianter i lager så det är lika bra att passa på om du inte redan investerat i de perfekta shortsen.

Illustration från Garance Doré

Alex and I


För att återkoppla till mitt tidigare inlägg så måste jag bara säga att denna höstjacka/kavaj från Alexander Wang är helt fantastisk. Jag vet att man inte får börja kolla på höstjackor redan nu men denna var ju bara för fin för att undgå.

Studs


Engla tipsade om dess i sin blogg och jag kan ju inte låta bli att följa efter. De är riktigt grymma! Gillar verkligen att det är mest detaljer på sidorna och att det känns som att nitarna liksom klättrar sig fram på framsidan av benen. Tillsammas med enkla kläder i övrigt så tror jag verkligen det blir en hit! Från Topshop är de.


Danish people

Snygging från Stylegallery.com

Kollade lite i senaste Costyme och fann en sida som är alldeles galet lik MinOutfit.se. Istället heter den Stylegallery och innehåller en massa bilder på snygga danskar. Mycket inspirerande måste jag säga.

(Nu känner jag verkligen för att springa iväg och köpa en grå kavaj. Riktigt snyggt)

Today

Äntligen hemma efter en dag med en himla massa utbildning. Slutade den oändliga fadderutbildningen nio ikväll och efter det var det sångstund med faddergänget inför morgondagen då vi ska uppträda med fyra egenkomponerade låtar. Imorgon gäller det minsann!

Såhär såg jag ut när jag irrade runt i skolan idag. Kavaj från Gina, kofta från Zara, väska (packad för några nätter borta) från H&M och halsduk/sjal från egypten och Twilfit.

Top top top


Hittade denna snygging hos Topshop. Riktigt fina! Den kan sin sak Topshop.

Sequin


Sandra Freij hos Le fashion

Monday check

Pju.

Helgen har verkligen varit hård för min lilla kropp. Känner mig allt annat än utvilad, men nu är det nya tag! Veckan börjar helt galet hektiskt. Vet inte hur jag ska hinna med allt. Mycket fest är det också vill jag lova. Tisdag, fredag, lördag, söndag. Kommer jag överleva?

Sista dagen för deklarationen idag också. Varför är man alltid ute i sista sekund? Här satt jag och trodde att jag skulle få tillbaka en massa pengar. Icke sa nicke. Har en massa bilagor att fylla i och som vanligt skulle jag inte kunna vara mer förvirrad. Så sjukt komplicerat när man har noll koll på sina papper (... slår mig själv på fingrarna). Aja. Det lär väl lösa sig efter några timmar i telefon med pappa. Tur att föräldrarna finns. Vad hade man gjort annars?

Nog babblat. Nu kickstartar vi veckan!

Flowers forever


Även om blomtrenden fullkomligt exploderade i fjol så tycker jag fortfarande om blommigt. Denna klänning från Forever 21 är verkligen ljuvlig. För strax över 200 pix + frakt blir den din.

Golvad


Det gick sådär med min kvalitetstid med killen.... Nej, inte riktigt! Illamåendet började krypa sig på och kvällen spenderades till största del i fosterställning vid toaletten. Varför blir man alltid sjuk när man verkligen inte har tid?

Tillsammans


Nu sticker jag iväg för lite kvalitetstid med killen. Verkligen välbehövligt!

Umeå


Linda mötte upp mig på morgonen vid stationen. Hon stack och skrev tenta. Jag sov. Sen möttes vi upp igen och gjorde stan tillsammans samt hann med lunch på Rost. Bra ställe. Mysigt och god mat. Lyckades få en plats i solen tillsammans med halva sveriges humörelit, bl a Johan Glans, Petra Mede, Henrik Schyffert (stavning?).

Sen var det dags för mig att åka hem. Jag lyckades se mycket av Norrland i alla fall :-)

Hola chicos y chicas

Nu är jag hemma igen. Tio timmars tåg blev det igår, men tiden gick ändå förhållandevis fort. Nu måste jag springa iväg och jobba så jag får locka med lite uppdateringar ffån min valborg som kommer upp här så fort jag kommer hem.

Ses om ett par timmar!

Inspiration

När vinden smeker varmt
När solen värmer huden
När det doftar av blommor
När huden blivit gyllenbrun
När man har svårt att få bort sanden mellan tårna
När alla bekymmer verkar långt borta
När det är sommar.
När är det sommar?

Calvin Klein vs Twilfit

Kikade på Elin Klings blogg häromdagen då hon visade lite underkläder från Calvin Klein och insåg att; här finns det pengar att spara! Jag har nämnligen en identisk bh (iaf nästan) från Twilfits egna märke. Min uppskattning, då jag har underkläder från båda märkena är att prisskillnaden säkert ligger på 200-300 kronor på dessa....

Visst är de lika? (Den övre bilden är från Style by kling och den undre av mig.)


En gång till

Nu börjar det bli länge sen, men för ett tag sen var jag och secondhandshoppade lite. Alltid roligt att hitta lite guldkorn eller saker man kan sy om och fixa till. Denna bilden fick jag tillfälle att knäppa av när jag kom hem den gången men sen har det inte hänt så mycket mer. Den gula kjolen (fantastisk färg i verkligheten) behöver sys upp en aning och sen gömmer det sig både en skinnväst och en vacker klänning med spetsärmar i högen.