Lanvin look-a-like


Om ni, precis som jag gillar Linn Gustafssons ballerinaskor från Lanvin så kanske dessa pjuks från Topshop kan vara ett trevligt alternativ, till en mycket vänligare prislapp. 28 pund kostar dem och jag är faktiskt riktigt sugen även fast jag själv inte äger ett enda par ballerinaskor. Nu har jag tyvärr inte fått min lön än så det går helt enkelt inte. Ahh, jag står inte ut med att inte kunna unna mig någonting.

Kommentarer
Postat av: Satie

.. jag och min syster köpte de ballerina skorna (de svarta) för ett tag sen och vi har fan inte använt de en enda gång! Och jag köpte de också bara för att de liknade Linns Lanvins! :) Men vi har fan funderat på att sälja våra faktiskt, lite synd för de är superfina! Men de ligger bara där och ser fina ut :) Så om du är intresserad och vill så kan du kontakta mig! :)

2009-07-23 @ 21:01:10
URL: http://www.satie.devote.se
Postat av: Satie

.. för jag vill nämligen fortfarande 'make it up to you' på nåt sätt för att du var så himla gullig & köpte de snygga skinnbrallorna åt mig och jag hittade tyvärr aldrig 5 Preview linnet .. :) Haha, nu svamlar jag :p

2009-07-23 @ 21:03:09
URL: http://www.satie.devote.se
Postat av: Natasha

Vilka snygga skor!

2009-07-24 @ 11:37:25
URL: http://www.natashasblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback