.: Closeup :.

Idag fick det bli sidbena. Att gå och lägga sig med blött hå är verkligen inte någon hit. Det är bara att göra det bästa av situationen. Den underbara sidensjalen har jag fått av SW. Älskar den!


.: Fika :.

På Lördag blir det Fik@ med Glittertjejerna. Kommer bli så trevligt! Hoppas också på att kunna möta upp Sandra och Jenny och dansa lite på Tellus. Att Blue moon bar har brunnit och att det nyss har varit lön torde innebära att det kommer vara mycket folk på Tellus. Me like!

.: Smycken :.

Var förbi Glitter idag och de hade fått in en hel del fint. Fina väskor bland annat, samt läderarmband. Tog också en sväng förbi Guldfynd för att kolla efter fina silverarmband. Hittade två som är starka kandidater, 198 resp 349kr kostade de.  Det ena var likadant som SW har så jag måste checka att det är ok om jag skulle ha ett också.

Det kommer nog bli ett köp där så småning om när jag känner att jag har lite mer pengar. Det känns värt att lägga lite mer pengar på smycken i äkta silver. Då kan man ju liksom använda dem hela tiden om man vill utan att de blir  förstörda.

.: Sommar...nu? :.

Kan det inte bli sommar (eller åtminstone) vår nu? Det börjar komma in så mycket fint i butikerna nu och det finns ju inget värre än at köpa saker som man måste vänta med att använda i flera månader. När man då sätter på sig dem känns de ju liksom inte nya längre... Konstigt sånt där egentligen. Denna topp från Asos ligger på min önskelista just nu i alla fall

ASOS Button Front Printed Bandeau TopASOS Button Front Printed Bandeau Top

Detaljerna baktill är så fina!

.: Tisdag :.


Idag blev det detta ihopplock.. Det börjar kännas lite varmare ute nu. Hoppas det håller i sig. Idag står läsning, städning och tvättning på schemat.

♦ Jeans Seven
♦ Blus Hm
♦ Sjal egypten
♦ Jacka Vero Moda
♦ Skor Jodphurs Ecco
♦ Blå kofta Vero Moda

.: Vår :.

Jag skulle gärna klä mig i denna skjorta i vår. Fräsch och med trevliga detaljer. Om man ändå vore lite rikare. HM 349 pix



.: Importerat :.

Nu har jag hämtat ut mitt paket. Hurra! Och allt var precis som jag hoppats. Nu kommer ni ju tycka att jag är knäpp men klänningen på bilden tänkte jag sy om till en liten kort jacka. Tyckte paljetterina var så perfekta så det fick bli mitt nästa syprojekt (har en redan ganska lång syväntelista). Återkommer med före och efterbilder när jag är klar... vilket iofs kan dröja lite, men den som väntar på något gott...


.: Brev med posten :.

Idag kom ett brev med posten, från Forever 21. När jag kommer hem ikväll ska jag visa vad jag shoppat, men först måste jag springa och hämta ut det.

.: Måndag :.



En liten runda på stan med 4 kg böcker i väskan. Puh. Biceps Beach 2009! Bara föreläsning och övning idag sen väntar 2 dagars ledigt (=sovmorgon).

♦ T-shirt Acne
♦ Halsband Second hand
♦ Klocka Q&Q Quartz
♦ Kofta med gulddetaljer Secondhand/omgjord av mig
♦ Byxor Gina
♦ Stövlar Pertti Palmroth
♦ Väska Secondhand

.: Nu drar jag:.

... ut på landet.


♥ Rebecca

.: La Redoute :.

Här kommer några av mina favoriter. Skulle verkligen kunna tänka mig allt, men då skulle plånboken eka väldigt tomt.



♥ Rebecca

.: Helg :.

Äntligen helg! Vad jag ska njuta. Snart tar jag bilen till J och O. Ska bli så roligt att hälsa på dem på landet. Jag hoppas på skridskoåkning. Jag behöver verkligen övningen! Kommer hem på söndag och då blir det middag med familjen. Så länge ska jag tipsa om mina favoriter från La Redoute (en katalog som, enligt mig, är full med riktiga godbitar till våren).

♥ Rebecca

.: Fik@ :.

Hemma igen efter lite god mat och vin (snubblade på en efterrätt också... svårt att motstå). Nu ska jag krypa till kojs och för första morgonen på väldigt länge; sova ut! Kommer bli fantastiskt!

Detta var vad man kunde se mig i ute i vimlet ikväll:

♦ Seven jeans
♦ Linne Twilfit
♦ Kofta Stockhlm
♦ Sjal mammas
♦ Halsband Pilgrim

♥ Rebecca

.: Eftermiddagens lista :.

√ Betala räkningar       
° Maila lönekontoret
° Läsa Eu-rätt
 Köpa present till Jessica   

  AFTERWORK!      
(att vänner kan vara så underbara!)

.: After work med ett inbakat reatips :.

Ikväll (eftermiddag?) blir det afterwork med tjejerna. Inte riktigt bestämt vad det blir för kläder... Nu måste jag nog ta och plugga lite för att göra mig förtjänt av lite vin.

Jag kan passa på att berätta att linnet jag har i inlägget nedan är på rea på Twilfit just nu. Det är 50% siden och 50% bomull (alldeles underbart). Har kostat 199. Kostar nu 50 kronor.
 /Rebecca

.: Wearing this :.



Skjorta - Part two
Jeans Åhlens
Skärp Second hand
Sidenlinne Twilfit
Halsband Glitter
Klocka Casio ur och penn
Örhängen Grekland

.: Casio :.

Här är mitt senaste köp. En silverfärgad klocka från Casio. Har tidigare köpt en liknande fast guldfärgad. Gillar den massor men eftersom jag har en hel del silverfärgade smycken så passade den inte så bra ihop med dessa. Är grumt nöjd med denna. Lyckades roffa åt mig den för 175kr på Ur och Penns rea härom dagen. 



/Rebecca

.: Helkropp :.

Här kommer även en helkroppsbild.


/Rebecca

.: Black and silver :.

Mulna dagar påverkar mig mycket. Idag blev det helsvart. Väldigt fantasilöst kan jag känna men det funkar liksom alltid. Idag är det skola som gäller för hela slanten. Skulle egentligen ha sprungit runt i en vit overall (ni skulle bara se hur man ser ut) men istället blir det födelsedagskalas. Hoppas bara jag hinner hem emellan och byta om till något lite festligare. Späckat schema.

Svart lös tisha Gina Tricot ♦ Kedjehalsband Kappah ♦ Lackleggins Gina Tricot ♦ Svart päls Vintage (syns tyvärr inte på bilden. En annan dag) ♦ ring Glitter ♦ Klocka Casio ♦ Armband second hand


.: Sovmorgon :.

Dagen började med sovmorgon. Har gått upp 5:00 halva veckan nu så det känns t o m som sovmorgon en dag som denna när man kan ligga kvar i sängen till strax efter 7. Perspektiv.

Sitter på tåget nu. Sövande. Kikar in lite senare och levererar dagens wearing this.



.: Läcker LA tisha :.


jessica_alba_5_wenn2229637.jpg
Denna tisha som Jessica Alba har på sig är riktigt grymt. Vore roligt om någon webbutik kände sig manad att göra något i den stilen... Har ju ingen fotoskrivare, annars hade man säkert kunnat dona till något liknande.

www.theskinnywebsite.com



















.: Glasögonorm :.

Mina glasögon är alltid ett diskussionsämne. Detta var jag rätt medveten om när jag skaffade dem. Det är intressant att vissa kan ha så starka åsikter om så små saker ändå. Hur som helst trivs jag superbra med dem.
Like it or not så är de en del av mig.




De är från Specsavers, modellen heter Reuben och kostar 795kr (om jag inte minns fel) inklusive glas.

.: Tellus :.

 

Det var då sanneligen fullt ös i helgen. J fyllde 23 år. Firades med bubbel och gratis inträde på Tellus. Mycket bra uppstyrt! Ser aningen knäpp och hjulbent ut på bilden men det bjuder jag på. Rockade loss gjorde jag i Levis vintage, semitransparant tisha från Gina  Tricot och bodychains från second hand och ett par partypjuks från din sko.

Tadah


Detta var vad jag kunde prestera en tidig morgon som denna.

Tisha - omsydd från hm herr
Tröja - Whyred
Halsband - gåva

On track?


Vårkänslor


(bild lånad av http://glitzybloggen.se/)

Vårkänslor. Volanger. Nude. Sol. Pengar. Nej.

Efter att ha provat sjutusen olika bloggnamn...


... så har Rebla blivit verklighet

Mucket lustig känsla faktiskt.