Fest

MMS

Nu drar jag iväg på fest. Dåligt med uppdate idag men jag ska försöka ta igen det imorn. Nu - ut i vimlet!


Nitar

MMS

Hittade denna läckra kjol med nitar på Gins Tricot idag. Snyggt med både nitar och tydlig dragkedja. Priset låg på 199kr vilket är bra när det är ett trendplagg tycker jag.


Att bara vara

MMS

Godkväll! Har åkt ut till mina föräldrar för att ladda upp inför imorgon och bara ta det lugnt. Så skönt att bli bjuden på mat och bara vara. Ikväll slappar jag runt i mina självblekta leggings och topp från H&M. Har utforskatt mammas garderob lite och hittat lite godbitar som kommer bli grymma i sommar. Kanske visar lite av dem en annan dag om ni vill. Ha en skön kväll!


Ge mig

Jag tänkte att någon kanske kunde ge mig den där skjortan och byxdressen. Riktigt tjusiga... Jag vill ha vår!



Väldigt fin och clean kampanj från H&M tycker jag.  Gillar ljussättningen och blandningen med killkläder och tjejkläderoch sen är ju modellen fantastiskt vacker också.

Resa lätt

Denna väska på Gina Tricot tycker jag är schysst. Passar perfekt om man vill resa lätt eller om man bär med sig mycket saker i vardagen. Gulddetaljerna såg gedigna ut och det är alltid bra med en axelrem.
 

Veckans tips

Jag började för en tid sen använda IDs produkter och det har märkts stor skillnad på min hy. Jag var först lite skeptisk till Mineralsmink men efter att ha provat känner jag mig helt övertygad.

Mitt tips om du är sugen på att köpa sminket är att gå till en butik i din stad som säljer sminket och kolla vilken nyans som passar dig. Jag beställer alltid via denna säljare på Ebay som har priser som är ca 50% av vad övriga butiker tar. Jag har handlat därifrån tidigare och det har funkat hur bra som helst!

Weekend check

TGIF!

Det har varit svårt att komma åt en dator idag. Ruskigt trött och sliten från igår men shit vad roligt jag hade det. Nu är jag i alla fall äntligen hemma! Hurra!

Är ensam hela helgen. Pojkvännen åkte till Götet i helgen så nu har jag hela lägenheten för mig själv. Vad ska jag göra? Haha. Är så van att hela tiden ha någon med mig. Som tur är kommer J förbi för lite stylinghjälp innan en 25års fest på lördag. Hon ska sminkas och håret ska fixas. Kommer bli riktigt roligt! För min del blir det också fest med mina darlings på lördag.

Nu tycker jag vi tar helg allihoppa!

Turquoise


Jag gillar combon beiget och trukost. Riktigt fräscht till en gyllene sommarbränna. Jackan finns på H&M men jag minns tyvärr inte ritkigt priset. Kan väl ligga på ca 250 kronor kan jag tänka mig. Lite härligt 70-80-tal.

Jodphurs

Dagens skor är mina traderafyndade Jodphurs från Ecco. Riktigt djupt mörkblå och härliga. Det bästa är att de bara blir finare och finare med tiden.


Torsdag Dubbelrandigt

Hittade denna llite roliga topp från H&M. Utåinvänd och randig. Om n undrar varför jag springer på H&M hela tiden så kan jag förklara det med att jag bor ovanpå H&M. Man blir lite skadad om man säger så!


Sen sprang jag även på denna (också) randiga tröja. Den har funnits ett bra tag nu men jag tycker fortfarande om den väldigt mycket.  Kanske blir det ett köp längre fram.

Paint

MMS

God morgon allihoppa! Sitter redan på tåget - pigg som en lärka, stark som ett bi :-) Skämt åsido så måste jag verkligen ta ett litet powernap! Låg och vred och vände mig i sängen igårkväll så då får man ta straffet dagen efter helt enkelt. Är ni en morgonmänniska eller kvällsmänniska?


Onsdag Shopping

Här har vi vad jag shoppade idag. Nagellacksremover var jag i stort behov av (på gräns till handskar inomhus alltså), Ett nytt nagellack för att få in lite vårkänsla köpte jag med. De två tishorna från H&M i Lyocell som jag skrivit om tidigare inhandlades också. De är helt underbara! Sist men inte minst har vi även ett nytt halsband från Gina som jag gillar riktigt mycket. Kort och stort. Me like!


Dragkedjeprojekt


Cliffhanger

Idag har det shoppats. Det är bäst att passa på direkt när lönen och studiebidraget innan man betalat räkningarna. Man känner sig liksom fortfarande rätt rik då.

 Vad tror ni döljer sig i påsarna? Svaret får ni senare idag/kväll :-)

Dagens

MMS

Nu är äntligen skoldagen slut för min del. Jag har på mig linne(berättar mer om det senare ikväll), sjal från Egypten, halsband kappahl och kofta från något okänt märke. Nu väntar tågresa hem för min del. Hemma ska det städas och sen benöning i form av någon god mat.


Feathers

Så vackert att jag låter bilden(som jag inte vet var den kommer ifrån) tala för sig själv.


Shades


Idag blev det jacka från Peak Performance, Kofta från Jc, tisha från Gina (favoriten) och halsband från Asos.


Solsken

MMS

Solen skiner här idag. Det är dagar som denna som gör det klart för mig att jag verkligen är en vädermänniska. Tänk att lite sol kan göra så mycket! Nu ska jag ner på stan och fixa massa ärenden.


Dagens lilla shopping

Har precis varit på gymmet och tränat och på vägen hem kunde jag inte låta bli att titta förbi i secondhandaffären över gatan. Dagen innan lön är inte plånboken speciellt tät kan jag lova, men ett skärp för 6 kronor (lyckades pruta ner från 10) känns helt okej.

.: Man :.

Dessa skor fann jag också inne på MQ. Från Fred Perry är de. Tyvärr var de inte märkta med något pris. Skulle vara grymma med MQ:s ljusgrå chinos och en vit tee, eller kanske en snygg skjorta.  Me like a lot! Dock verkar de tyvärr endast finnas i ett begränsat antal MQ butiker för i Linköping fanns de men de skulle inte komma in till lilla Nyköping.


♥ Rebecca

Shop by outfit

Forever 21 har en trevlig del på in hemsida där de plockar ihop sina favoritoutfits. Här kan man hitta bra inspiration tycker jag. Exempelvis hittade jag denna combo.

Jag skulle gärna klicka hem hela outfiten. Fräscht och somrigt trots att den är endast vit och svart.

Lyocell

Lyocell är ett miljövänligt fiber som används i kläder. Det andas, har låg statisk elektricitet och har en sidenlen känsla. Hittade denna semitransparenta topp på H&M idag och jag är imponerad! Den kändes riktigt härligt och kostade 129 kronor. 100% lyocell. Den finns i både mörkblått (bilden gör den inte rättvisa, tänk; Marin) och vitt. När lönen kommer tänker jag definitivt springa ner och köpa en.

Gah

Nu är jag hemma och ska iväg till skolan. Gah, jag är så trött! Denna vecka är det mycket plugg på schemat men också fest med klassen på torsdag. Berättar mer om det en annan dag. Himla uppstyrda saker det där... Nu måste jag springa till tåget. Jag uppdaterar igen när jag kommer hem och sovit ut en stund:-) Det behövs.


Streetstyle


Veckans Spotifylåt


Razorlight med America (klicka på bilden)

15cm nysnö

MMS

Nu är vi påväg ut i backen. Lite mör i kroppen men det ska nog gå bra ändå. Ha en bra söndag allihoppa!


Diamond



Denna topp från Asos har precis kommit in i shoppen. Riktigt coolt grafiskt mönster. I vår är jag sugen på (snarare besatt av) ljusgula färger. Tillsammans med grått blir det riktigt snyggt.

Black

MMS

Nu har vi bastat och gjort oss i ordning efter åkningen. Nu är det middag som gäller. Är så hungrig efter en hel dags åkning! På mig har jag skinnbrallor från HM, topp från Gina och skärp från Ebay.


Lördag Elle

Titta förbi pressbyrån innan jag åkte där de hade kampanjpris på Elle och Instyle. Kunde verkligen inte låta bli, så mellan backen och restaurangerna så tänkte jag passa på att ta det lite lugnt med dessa härliga tidningar. Massa inspiration!


Först - Frukost!

MMS

Börjar dagen med hotellfrukost. Underbart!


Gold


(Bild lånad från Linn Gustafssons blogg på Pause.se)

Ta hand om dina juveler

Eftersom man inte är gjord av pengar (ge mig!) så kan man ju inte köpa äkta smycken så fort man vill förnya sig lite. Jag tänkte här dela med mig av ett tips som jag använder mig av för att bevara alla mina oäkta smycken så länge som möjligt.

Denna spray som finns på Claes Ohlsson och kostar 49 kronor. Den är perfekt för att klarlacka sina smycken med för att de inte ska påverkas av en långkväll på dagsgolvet. Det ger fin glans och ett extra slitstart lager som behåller guld eller silverfärgen i ens smycken.

Viktigt att tänka på är att spraya tunna lager och vara utomhus, då den har en stark doft.


Testar mobilbloggning

MMS

Tänkte se om jag får igång mobilbloggning så jag kan uppdatera lite mer från Kungsbergen i helgen.

Update: Shit vad bra det funkade. Nu känner jag mig superladdad. Kommer ju inte vara speciellt stylish där uppe men ändå:-)


Today I'm wearing this

Nu ska jag snart kila iväg till tåget men passar på att slänga upp en snabb dagens. Halsband från Glitter, Kofta Secondhand/egendesignad, tisha Gina Trickot och jeansen som inte riktigt syns kommer från Åhlens. ( Bry er inte om min megapackning i bakgrunden)


Fredag Vivienne Westwood

Det var lite av en snackis när Vivienne Westwood valde Pamela Andersson att vara hennes ansikte utåt i sin nästa kampanj. Nu har bilderna kommit ut och jag kan inte påstå att jag är speciellt förtjust. Jag ser inte lockelsen i bilden och jag blir definitivt inte sugen på att köpa något. Vad säger ni? Hiss eller diss?


Fredag Weekend check

Äntligen var designen på plats. Ett jättestort tack till Jessica som hjälp mig och lyssnat på alla mina önskemål och pill hit och dit. Nu känns det ännu roligare att blogga!

Nu är det dags att ta helg! I helgen åker jag till Kungbergen och åker snowboard. Ska bli så underbart. Även om det inte är så stort så är det perfekt uppvärmning för Sälen senare i vinter/vår. Jag har laddat upp med lite inlägg så kika gärna in här även fast jag inte är hemma. Lite bilder därifrån kommer i början av nästa vecka helt enkelt. Bjuder på en gammal bild tills vidare.


Bild från Åre 2007. Finns det något bättre?

Faktum



Det är ett faktum - Jag måste bli ljushårig igen! Helst skulle jag vilja ha någon ljusbrun färg, men det är så himla svårt att få till det precis som man vill ha det.  Den färg som tjejen på bilden har skulle jag gärna färga till. Den ligger också nära min egen naturliga hårfärg vilket är positivt.

Nu måste jag verkligen spara pengar så jag får känna mig lite snyggare. Är det inte sjukt att ens hår kan påverka en så otroligt mycket.?





Black and white

Redan hemma från skolan idag. Har massor att fixa med inför helgen. Så nu ska jag lägga i några växlar och få lite nödvändigheter gjorda. Detta är vad jag springer runt i idag. (förlåt för hemskt dålig bildkvalitet idag. Lite ont om belysning i hallen)


H&M Home

Kikade runt lite och såg att H&M släppt sin Home kollektion på nätet nu. Jag känner mig tokladdad att fixa lite fint hemma nu. Jag tycker det fanns massa fina saker. Mycket fokus på grafisk design. Roliga accentinredningstextilier tycker jag. Undrar hur kvaliteten är? Riktigt sugen på att klicka hem detta påslakarset är jag. Dock får jag vänta tills i nästa vecka då de släpps för försäljning. I sann "H&M-hets" så lär väl alla snygga saker sälja slut jättefort. Kanske skulle man vänta tills hypen lagt sig? Här kan ni kolla in kollektionen.




♥ Rebecca


.: Asos :.

Shoppade för ett tag sen detta halsband på Asos. Igår kom halsbandet med posten och jag gillar det riktigt mycket. Kostade ca 132 kronor.

.: I butik :.

Var inne på Joy (vad gjorde jag där liksom?). Hittade en hel mäng schyssta skärp om man är sugen på nitar. Tips tips. De flesta låg under 200 kronor



♥ Rebecca

.: Tisdagsfest :.




Igår var det som sagt tentafest. Idag har det varit så mycket så inte förrän nu har jag kommit mig för att lägga upp bilderna. Kvällen var riktigt trevlig. Insåg att jag verkligen saknat mina klasskompisar nu när jag pluggat hemifrån i lite över en vecka. Kvällen till ära chockade jag mina klasskompisar med mina underbara skinnbyxor från H&M. Mycket uppskattade blev de. FIck även möjlighet att inviga min bustier från Lindex. Smycken kommer från Kappahl, Glitter och secondhand.

♥ Rebecca

.: Klorbleka leggins :.



♥ Rebecca

.: Perfektion:.

Dessa bilder är så fantastiskt vackra! Det är så att jag bara vill springa till frisören och fixa frillan och sen gå och bleka ögonbrynen. Att se sådär osminkat vacker ut är helt fantastiskt




Bilderna lånade härifrån

♥ Rebecca

.: Randigt :.

Hann ta en sväng förbi JC idag och hittade denna läckerbiten på killavdelningen. Grym på killen men också om man som tjej vill ha en lite löst sittande randig tröja med schysssta detaljer. Den är från Solid Jeans och kostar 499 kronor.



♥ Rebecca

.: I'm free! :.

Hann lägga upp något inlägg i morse. Min tenta började 08:00 så jag var allt annat än pigg.

Nu är jag fri och ikväll är det tentafest hos Henke. Love it!

(Har t o m köpt Rosé dagen till ära. Lite trevligt att spetsa till tillvaron med då det oftast är på sommaren man dricker det annars.)

Vad ska man unna sig i tentapresent tro? (Det är viktigt att belöna sig själv, tänkter jag ) Några förslag?

♥ Rebecca

.: Halsband :.


.: Ring ring :.

Jag är ett trogen följare av Fashiontoasts blogg. Jag som älskar accessoarer kan ju inte annat än älska hennes ring som är från Elizabeth and James. Knuckle ring heter den och är fullkomligt underbar. Ok, jag ser att den är stor men det är ju den stora charmen med den.. Om man bara hade 155 dollar över så... (En annan dag kanske?)


♥ Rebecca

.: Urban :.

Kikade lite på Urban Outfitters rea på deras hemsida. Hittade denna schyssta skinnjacka. Lite roligare än alla de där svarta bikerjackorna som varända kotte (inklusive jag själv) går runt i. Nedsatt pris till under tusenlappen vilket jag tycker man får vara nöjd med när det är äkta skinn.

♥ Rebecca


.: Monday check :.

Ny vecka och tusen saker i huvudet. Imorgon är det tenta och på onsdag börjar nästa kurs. Vad hände med lov egentligen? Denna kurs kommer jag att vara borta nästan en vecka från så jag tänkte försöka vara disciplinerad och börja plugga direkt när kursen börjar så man inte har tvåtusen saker kvar sista veckan (som alltid!).

Ska försöka sy lite i veckan också. Har en hel del grejer på kö att ta tag i. När jag kommit igång med detta tänkte jag också presentera en ny kategori här på bloggen; Kreativitet. Det är verkligen jag i ett nötskal så jag tror det kommer bli riktigt bra.

♥ Rebecca


.: Randigt tips :.

Var förbi Lindex idag och skulle köpa present till lilla C. Hittade då denna tröja, iofs på barnavdelning (men hey 170 sitter ju bra på en Smallkropp utan problem). Trevligt med dekorativa knappar upptill och trevligt med barnpriser; 99 kronor!
Billigt och snyggt!



♥ Rebecca

.: Today :.



Vad skönt att sova ut hela morgonen. Vaknade efter 10. Idag har jag smygit mig ut för en fika med mina bästa vänner. Körde nästan samma kläder som hromdagen. Så mysigt och skönt. Pojkvännens tröja snodde jag också. Hann med en liten sväng på stan också, men nu är jag tillbaka. Dags att sätta sig och vara lite disciplinerat några timmar med plugg. På onsdag är jag fri igen!

♥ Rebecca

(Ps. Håller på att fixa designhjälp så snart ska sidan bli lite uppfräschad (grått, svart, vitt) Tror det kommer bli grymt! I can't wait! )


.: Hårtips :.

Mitt har alltid blivit slitet i topparna väldigt fort, vilket har gjort att jag varit tvungen att klippa mig väldigt ofta. När man försöker spara ut håret tycker jag det är väldigt frustrerande att behöva klippa bort topparna hela tiden.

För en tid sen tipsade min fantastiska frisör mig om denna produkt från Loreal. Den är verkligen kanon. Nuförtiden kan jag låta det gå flera månader mellan mina frisörbesök utan att håret blir märkbart slitet. En riktigt bra produkt helt enkelt, och dryg är den dessutom.

Den finns hos de flesta frisörer, men man kan även köpa den bland annat här för 185 kronor.

♥ Rebecca


.: Dagens spotifylåt :.



Melissa Horn och Lars Winnerbäck.

Fantastiskt
!

(klicka på bilden för att lyssna via youtube)

.: Nu...:.

...ska jag kila över till J och äta lite middag innan Melodifestivalen. Jag och älsklingen har valt att spara vår myskväll till efter min handelsrättstenta. Vad skönt det ska bli!

.: I paketen :.

Var förstås mina alla hjärtansdagpresenter till min älskling. Efter lite påtryckningar lyckades jag få hon att modella till två bilder.

Den första kommer från MQ. Min favoritbutik om man ska köpa killkläder. Hittar alltid något snyggt där.


... och denna kommer från H&M. Jag tänkte sy in den något. Upplever alltid att H&Ms killkläder är väldigt breda, även i mindre storlekar.


♥ Rebecca

.: Fönstershopping :.

Gick  och sneakpeakade lite på H&M igår på lunchen. Hittade dessa läckerbitar.

Mockajacka 398. Välgjord och ganska liten i storleken, tyckte jag.




Randigt linne, 98 kronor har jag för mig.

Organiskt bomull = bra!
Djup armuringning (ord?)= bra!
Felvänd ficka = bra!


♥ Rebecca

.: Saturday inspiration :.


.: Nyfiken :.

Vad gömmer sig i paketen?


Det ska jag visa i helgen när de är öppnade.

♥ Rebecca

.: Shopping :.

Kunde inte hålla mig från denna. Tror det blir grymt under en något öppen skjorta och mina skinnbyxor som i mitt kollage häromdagen. Kanske en combo till tentafesten på tisdag... Det kan bli nått där.

.: Dagens outfit :.

Pälsa på ♦ Krage H&M ♦ Kofta Secondhand ♦ Leggins Gina ♦ Kofta Vero Moda ♦ Topp Zoul ♦ Stövlar Pertti Palmroth ♦



Nu ska jag sminka mig och göra mig  i ordning för födelsedagsfirande.

♥ Rebecca

.: Weekend check :.

Nu är det mycket tjat om min tenta men snart är det över. I helgen blir det repetition och en hel del läsning. Jag börjar helgen redan ikväll med födelsedagskalas/middag hos C&C. (påminnelse till mig själv: Fixa present)

Eftersom det är alla hjärtansdag imorgon tänkte jag försöka ha det lite mysigt med pojkvännen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det löser sig nog. Lite kvalitetstid är viktigt när vi båda har så fullt upp med allting annat hela tiden. På söndag åker jag eventuellt ner till Linköping och försöker samla ihop den sista kunskapen inför tentan på tisdag.

Roligare än så blir inte denna helg, men jag hoppas på en ordentlig tentafest efter tentan. Det är dags att ta igen lite förlorad partytid!

♥ Rebecca

.: Give me New York :.

New York måste vara drömmen för alla vi shopoholics där ute. Därför skulle jag vilja vinna Englas tävling som annordnas av Airtours.

Nyligen började jag plugga
för att hela nätterna ensam med böckerna sitta och uggla.

Dagarna går åt till pendling med tåg
frågan är; kommer min pojkvän mig ihåg?

Massor att göra. Den kärlek vi har till varandra
tycks hamna på en "att-göra-lista" tillsammans med trettio andra.

Även fast jag pluggar ekonomi,
tycks vi inte få pengarna att förbli,
man är ju inte felfri!

Den lilla summan pengar vi har
tycks aldrig finnas kvar.

Ge mig tid med min pojkvän
i en stad där man finner kärleken

♥ Rebecca

.: H&M Home :.

Det är väl knappt längre en nyhet att H&M ska börja med heminredning, men tack vare tips från Alexandra, så kan man redan nu beställa hem Home katalogen till sig.

Klick
Klick
Klicka på bilden....



♥ Rebecca


.: Me like :.


.: Bust me up :.

Jag har snöat in mig helt på själva grejen med bustier ovanpå linnet. Riktigt coolt om man får tag i en schysst bustier. Denna från Lindex är helt ok. Har inte kollat på den irl men den ser fin ut på Lindex hemsida. Jag vill liksom att den ska vara lite transparent så man ser linnet igenom. Detajer...



♥ Rebecca


.: Hand me over :.


Bilder lånade Härifrån

♥ Rebecca


.: Loose :.

Är hemma idag. Inget jobb. Bara plugg. Orkar inte med något tight idag så det fick bli min kofta från JCs killavdelning och mina lösa Replayjeans.



♥ Rebecca

.: Dagens skor :.

Idag blev det mina kära converse i skinn. Älskar dem. Den är så mycket nättare än alla andra converse. Insåg vid fotoögonblicket att de börjar bli lite smutsiga så jag ska ta mig i kragen och göra en liten uppfräschning(stavning?) när jag kommer hem.


♥ Rebecca

.: Rachel Zoe :.

Jag antar att jag tidigare haft förutfattade meningar om Rachel Zoe. Antagligen för att många av hennes kunder varit så pinnsmala, men jag måste erkänna att jag helt klart ändrat uppfattning efter att ha kollat på hennes program The Rachel Zoe Project. Hon verkar grymt ambitiös och man blir otroligt inspirerad!

Detta halsband som hennes assistent Taylor har på sig i avsnitt två är riktigt läckert. Schysst att ha det som henne till en i övrigt slapp outfit. Likt detta halsband som jag bloggade om för ett tag sedan från Asos. Kanske skulle man beställa det. Idag är ju sista dagen Asos har 10kr frakt till Sverige. Skynda fynda.


Alla avsnitt kan man se gratis här eller på bilden.









 

.: Nu :.

Blev inringd till jobb idag också (hurra för pengarna!) så jag har kastat i mig mat och nu måste jag springa iväg och jobba. Ha en bra dag!

♥ Rebecca

.: Ge mig :.

Cecilia skrev i sin blogg om dessa underbara skor från Steve Madden. De är dessutom i mocka, vilket verkligen är på tapeten just nu.

Köpte ett par skor på Steve Madden när jag var i New York och det är nog mitt livs bästa skoköp. Undrar om ett köp av dessa skulle bli lika perfekt? Tycker mig minnas att det gick att beställa till Sverige sedan ett tag tillbaka, eller har jag fel?



För övrigt börjar jag undra vad det är med mg och färgglada skor helt plötsligt... Det måste vara vårkänslorna som sätter snurr på mig.  (De finns ju i svart också för den som är sugen)

♥ Rebecca

.: Man :.

Tänkte mig en ny kategori där jag visar lite snygga killkläder jag springer på när jag är ute och gör ärenden (läs shoppar); Man. Här kommer mitt första manliga klädtips som jag hittade på MQ. Om jag inte minns fel så kostar den 599. De hade fått in en hel del snygga saker. Bland annat ett par schyssta ljusgrå chinos, men de gjorde sig inte lika bra på bild.



Gillar det asymetriska mönstret och färgerna tillsammans. Det blå på tröjan är egentligen mer aquablått än vad bilden visar vilket är grymt!

♥ Rebecca


.: Psst :.

Jag hann förbi Röda Korsets 2hand innan jobbet och hittade en grym mockajacka, röd dessutom.  Lite tantig i modellen men jag tänkte göra om den till en väst att ha över skinnjackan. 125 kronor. Tror det kommer bli fierce! Köpstopp, vad betyder det? 

Före- och efterbilder kommer en annan dag när jag har piffat klart med den.

♥ Rebecca

.: Dagens skor :.

Idag fick det bli dessa sköningar. Kanske inte direkt så välmatchat men jäkligt sköna att jobba i. Minnetonkas är det och de är köpta härifrån. När jag köpte dem fraktade de tyvärr inte till Sverige men kanske har de börjat med det nu.



♥ Rebecca

.: Kasta jackan :.

Idag sken solen hela dagen här i Nypan och jag kände verkligen för att kasta vinterjackan, så det gjorde jag. Vad härligt det är! (Dock med 3 tröjor under annars hade jag ju inte överlevt). Storkavajen från Gina fick hänga med idag tillsammars med sjalar från Egypten och väskan från Secondhand.



♥ Rebecca

kll

.: Kontraster :.

Nu blev mitt schema helt plötsligt väldigt pressat iom jobb i 4h. Slänger upp dagens kläder med blött hår. Nu måste jag verkligen springa och fixa mina ärenden (låter så mycket viktigare än att säga shopping).




♦ Topp HM
♦ Skinnbrallor fejk HM
♦ Smycken Glitter
♦ Klocka Casio
♦ Jacka och skor får vi se hur det blir med...

.: Monday check :.

Idag har jag en hel del att stå i. Eftersom jag är en riktig listperson så kommer här en dagens "att-göra-lista": 

♦ Läsa civilrätt
√Besöka en nyöppnad secondhandaffär - Dagens höjdpunkt!
 √Blogga 
 √ Jobba  (Hurra!)
(♦ Träna?)
 ♦ Städa hemma och försöka lura ner sambon till tvättstugan - utan mig. Wish me luck!

.: Black and White :.

Ännu mer födelsedagsfirande idag. Smörgåstårta och gräddtårta. Underbart! Matlåda. Ännu bättre! Så nu är även morgondagen räddad. Dagens består av H&M Trend och lite accessoarer.



Sov gott allihoppa!

♥ Rebecca

.: Enkelt :.


Dagens idag blev väldigt enkel, men ofta funkar det riktigt bra.

♦ Topp Mexx
♦ Jeans Seven
♦ Skor Bronx

.: Födelsedagsfirande :.

Nu sticker jag iväg och firar I på födelesedagen. Dagens outfit kommer senare när jag kommer hem. Har redan fotat den men har en liten otålig rackare här som står och hänger på dörren och väntar på att åka. På återseende!

♥ Rebecca

.: Helgchic :.


.: Systuga :.

Just nu är det systuga hos mig. Är i fullt sjå med att fixa min overall. Ett evighetsjobb. Har suttit i flera timmar så nu behövde jag en liten paus. Gör nog klart resten senare i helgen. Om det inte görs nu så är risken stor att jag blir sittande samma dag om det är kravall och hetssyr... Sist jag provade att hetssy på juldagen (planering vad då?) råkade jag sy mig i fingret. Ingen rolig historia.



♥ Rebecca

.: Hermes :.

Såg precis detta underbara armband hos Linn. Riktigt stilrent och fint. Det skulle absolut kunna få sitta på min armled!

♥ Rebecca

.: Fredag hemma :.

Idag har jag varit hemma och fixat massa ärenden på stan inför helgen (stort födelsedagsfestande). Nu har jag kommit till ro i soffan och tänkte ta helg.

♦  Stövlar Mammas gamla
♦ Jeans Crocker
♦ Linne Twilfit
♦ Halsband Dyrberg Kern
♦ Kavaj Gina

♥ Rebecca

.: Nyttigheter :.

För att friska upp min älskling som är hemma och är sjuk idag försökte jag göra lite mat med mycket nyttigheter i.Riktigt gott blev det också! Det ser ju lite otäckt ut att fota mat tycker jag men här kommer en bild ändå. Ikväll blir det motötter och dip (ja, jag köpte en påse lantchips också så eventuellt dyker vi in i den också)

♥ Rebecca

.: Rutig :.







♦ Skjorta Vero Moda

Idag har det mest blivit läsning och föreläsning för min del. Försökte fixa lite med min bloggdesign men inser att det totalt övergår mitt förstånd. Kanske skulle man kunna köpa tjänsten av någon...för en billig peng förstås ;-)

(ja, bilden är tagen på toan. När man hittar en spegel är det bäst att passa på....
 och nej, jag har missat den här prylen som kallas strykjärn)

♥ Rebecca

.: Inspiration :.


.: Dagens träning :.

Det blev inget gym idag men istället hoppade jag in på ett danspass med S. Trevligt att få dansa av sig lite. Samtidigt lite mysko musik. Nu väntar duschen.

♥ Rebecca

.: Chloé look-alike :.

Åh vad länge jag har drömt och suktat efter dessa skor från Chloé. De är i min värld helt makalösa. Nu har topshop fått in ett par som får agera kopior. Om man ändå inte hade köpstopp. När mitt stopp är slut - då jädrar! Finns de kvar så så kanske jag bara måste ha dem. De är ju inte riktigt lika fantastiska som Kates men de är i äkta läder och riktigt fina de med! Åh, jag vill inte vänta! ( De är från Topshop)



♥ Rebecca

.: Second hand :.

Här kommer några av mina senaste secondhandfynd. Har en hel del på lager men vissa saker ska sys upp och fixas lite innan de får äran att fastna på bild.

Nu är det ju faktiskt så att jag hittat en väska på min favoritsecondhandaffär. Den är ju rätt lik Ted & Cole väskan. Lite fullproppad nu när jag måste bära runt på lagboken hela tiden men annars så är den perfekt för halvstora böcker och saker. Den kommer nog att bli välanvänd. Pris 20 kronor


Näsa fynd är denna lilla nyckelhållare som kommer bli perfekt för att slippa försöra displayen på mobilen. Pris 5 kronor


Och sist men inte minst kommer denna vackra sjal med spanska motiv på. Bilden gör den tyvärr inte riktigt rättvisa. Pris 15 kronor



♥ Rebecca

.: Onsdag :.

Nu är jag igång. Sitter på tåget och försöker förbereda mig till mitt seminarium om 1 ½h. Man är ju ute i god tid...

Förhoppningsvis är jag hemma rätt skapligt idag. Kanske skulle man förbi gymmet en sväng bara för att chocka kroppen lite extra. Vore det inte roligt att komma igång i tid för en gångs skull? Beach 2009 here I come!

♥ Rebecca

.: Kan man vara stoltare? :.

Första löprundan på säkert ett halvår. Nu är jag igång (hoppas jag iaf)!! Ok, jag ser inte riktigt klok ut med det bjuder jag på:-)

.: Silver :.

Idag var jag än en gång och kollade på armbanden på Guldfynd. De är perfekta verkligen. Ett stelt och ett grovt länkarmband. Fint vore också med en liten silverberlock på med våra initialer.


.: Den där väskan :.

Jag är egentligen inte så mycket för stela och kantiga väskor men den här är ju bara så fulländad. Fashionway lottade ut en sån för några veckor sen men turen var inte riktigt på min sida då. Kanske vill någon vara lite gullig mot mig?

Väska Cliff

Väskan finns här och kostar 698:- vilket jag tyvärr tycker är lite mycket då den är i konstläder (och då jag är student). Det är ju för övrigt en perfekt  present (både till tjejen eller killen) till alla hjärtans dag som är om två veckor knappt...

.: Tre av fyra :.

Nu ska jag precis börja på min sista bok denna kurs. Har varit nere på stan en sväng med Emil och käkat indiskt. Så gott!

.: Stopp :.

Nu har jag råkat lova att inte shoppa något på hela februari. (Vad hände där?) men innan den regeln trädde i kraft han jag en sväng förbi Gina och hämtade hem dessa godbitar:

En semitransparent ljusljusgrön tisha med ficka fram. Kommer bli grym med mina levisshorts i sommar!

Två färgglada ringar till i övrigt enkla outfits

Och ett par stora guldfärgade knappörhängen eftersom jag råkade ha bort mitt förra par...

♥ Rebecca

.: Mexico waves goodbye :.

I fredags hade vi avskedsfest på det andra jobbet för en
jobbarkompis som skulle byta jobb. F bjöd på outstanding
mat och nog har mexikanare kryddor i maten (=lite extra
törstig förstås).


.: Fest Fest Fest:.



I Lördags var det fest med Glitter på Forsen (ändrade planer) med vin, toast, oxfilé, pannacotta, mer vin, champagne och en cosmo... Därefter var det bara att springa ikapp S med vänner för att dansa resten av kvällen. Grymt mycket trevliga människor ute.

♦ Tisha Gina
♦ Skinnbyxor HM
♦ Smycken Second hand
♦ Päls Second hand

/Rebecca


.: Monday and I´m back :.

Nu var det ett tag sen jag presterade något här. Har lite på lager i kameran (dock har jag inte riktigt kommit in i hela det där jag-är-bloggare-och-tar-kort-hela-tiden-vanan, still working on it! :-)) Ska försöka få ur kameran det mesta av värde de kommande dagarna så jag tar igen lite här.




♦ Kofta Whyred
♦ Jeans Seven
♦ Tisha HM
♦ Skinnskor Converse
♦ Sjalar Twilfit och Egypten

/Rebecca