Kvällens outfit


Eftersom jag är på resande fot är det lite svårare att knäppa av en dagens. Istället fick framförhållningen hjälpa till att skapa er en bild av vad jag svirar runt i i kväll. Guld är mitt tema som ni kanske ser :-)

Leggings från Vero Moda, kavaj från Topshop, Tisha från Gina, Halsband DIY, Skor, Secondhand och väskan är mormors.


Cover up


Det är så inspirerande med mycket smycken!

Trench


Denna trench har lockat mitt shoppingsinne, men 225 pund är lite väl saftigt. Det är faktiskt busenkelt att hotta på din gamla trench alldeles själv.

Nitar tycker jag bäst om att beställa (om man inte bor i en storstad förstås). Denna säljare har massor med olika storlekar och modeller. Både runda och fyrkantiga om fler därtill. Helt okej priser också. Ett litet tips där.


Traveling, arriving, shopping

Detta är uniformen jag reste i igår (ser skönare ut än vad det är):

Har kommit fram till Umeå nu på morgonen. Nattåg är en bra grej minsann. (bytte såklart om till mysbyxor när det var dags att krypa till kojs).

Frulle är avklarat och nu vette tusan av jag ska ta mig för... L har tenta mellan 9-15  så jag tänkte underhålla mig själv på något sett. Kanske kolla in skolan, plugga lite, eller kanske gå ut och gå vilse en stund i stan. Gud vad roligt det ska bli ikväll!

Kavaj och tisha från Gina, Skinnbyxor från H&M, smycken Glitter, secondhand MbMj och Guldfynd. (Conversen åkte även på)

Sweet and sour

Drömma går ju. Färgen. Fransar. Gulddetaljer. Så otroligt fin helt enkelt.

(Roberto Cavalli via Elle Pucci spring 2008)

Hairdo


Här är resultatet av färgning, avfärgning, slingning och en himla massa jobb av in frisör. Det kanske inte syns så jättestor skillnad än så länge men ge det lite tid och några tvättar så kommer det ljusar upp en aning och bli riktigt bra. Så svårt att få till en bra bild som visar hur fint det faktiskt är.

Efter avfärgningen var det riktigt ljust (eller ja, riktigt kyckling-gul-ljust) och riktigt så ljust var jag inte riktigt sugen på att bli riktigt än. Detta känns som en bra medelväg faktiskt. Mycket fräschare än mitt tidigare barr och redo för sommaren och solbrännan.

Ps. Jag vet att jag ser sjukt klämkäck ut på bilder.. Detta är inte en reklamkampanj, jag lovar! (även om man kan misstänka annat haha)


Right now


Har avfärgat håret och nu jobbas det på färgen. Här blandas det en mängd olika nyanser. Senare får ni se resultatet. Tror det kommer bli toppen det här! Vilken vardagslyx att få bli lite ompysslad.


Mavala

Kikade in på Lindex efter tips från Sandy och fann den nya Mavala serien. Ett helt gäng pudriga ljusa pastelliga färger. Perfekt till sommarens nudetrend. Färgen Liberty fick följa med hem. Den perfekta beiga nyansen. Tror den kommer bli grym. Spring och kika in sortimentet vetja!


Wednesday check

Idag bär det av till Umeå. Mycket tågtid de kommande två dagarna vill jag lova. Tänkte försöka få lite skolarbete ur vägen. Har fortfarande mycket kvar att fixa (som alltid).

Idag blir det lite ärenden på stan, skolarbete, och planerande och administrerande av en liten tillställning som jag har hand om i skolan, samt förberedda lite bloggning för de dagar jag är borta. Klockan sex när tåget går är det dags att ta lite ledigt. Så skönt och roligt det ska bli!

Dagens inspiration


Perfekt slitna jeans...

Bild från Stylesightsing

Today


Ohoj, vad sent allt blev idag. Är precis hemkommen från skolan. Mobilen har visst fått för sig att spela spratt så jag har inte kommit åt varken mailen eller bloggen på hela dagen. Som tur var är jag inte så värst viktig så jag klarar mig gott ändå :-)

Skinnbyxor H&M, t-shirt Gina, Skjorta Part Two, Smycken guldfynd Gina och MbMj.

Chanel

Dessa skor är verkligen helt fantastiska. Inte att jag har ett enda ens liknande par i min skogarderob (tyvärr inte lika exklusiv som det låter) men jag kan inte låta bli att trollbindas lite av dessa Chanelklackar. Grymma!

I ett annat liv...

... har jag XS i storlek och är bjuden på en tjusig fest i en etagevåning i New York. Då skulle jag ha denna på mig. Underbara vintagefynd. Det största problemet blir väl storleken. Vi skulle ju alltid kunna låtsas att min garderob är en läcker våning i New York, men det vore ju roligt om man åtminstonde fått plats i den. (Skulle dock kortat av den en decimeter)
 
Jag älskar att drömma en stund på Ebay!

Strejk

Ibland strejkar kameran och vägrar ta vettiga bilder. Såsom denna dag. Fick bli en väldigt mysisk form av dagens.

Och några halvdanna korniga bilder lyckades jag klicka mig till...


Kavaj mammas gamla, lösa jeans replay, linne gjort själv.


Feathers

 
Kikade in en extra gång på Urban Outfitters och hittade detta spänne med fjädrar. Jag gillar verkligen fjädrar alltså.

Dessa skor är perfektion enligt mig. Köpte ett liknande spänne fast mycket mindra på Glitter i vintras men det är mer åt det svarta oljefärgade hållet och passar tyvärr inte lika bra till mörkt hår som de skulle göra till ljust. Förhoppningsvis blir det ändring på det snart och då åker garanterat spännena på igen illa kvickt :-)


Coachella


Bilder från Coachella. Helt fantastiskt ljus i bilderna. Kan man bli mer glad av bilderna? Kan man längta mer till sommaren? Antagligen inte. Nu vill jag också gå runt i glajjer och jeansshorts.

Monday check

Kort vecka. Gillar´t! Bara två dagar i skolan och sen åker jag till Umeå och umgås med mina bästa. Ska bli så grymt roligt så jag vet knappt var jag ska ta vägen! Denna dag förgylls med grupparbete (förhoppningsvis ute i solen) och föreläsning.

Är nog hemma rätt skapligt hoppas jag då jag har lite saker jag skulle vilja hinna med. Har en mängd små miniprojekt som jag skulle vilja bli klar med innan sommaren. Inga stora grejer men göra om lite kläder här, sy upp lite där och skapa lite nya saker. Ja, ni får helt enkelt se vad jag hittar på såsmåning om. Helst idag om jag fick bestämma, men man måste ju hitta de perfekta beståndsdelarna först och vi har inte någon riktigt bra hobbybutik tyvärr så jag har ett litet mission framför mig. Nog tjattrat, nu måste jag skynda iväg som vanligt.

Nu kickar vi igång veckan tycker jag!

Gårdagens




Igår gästspelade jag lite hos T som hade förfest. Var inte direkt sugen på att dansa, snarare bara att umgås så jag var med på förfesten och hade trevligt. Alltid trevligt att träffa alla trevliga tjejer. Sen hade vi nattgäst (min karls kusin), så henne ville jag hinna träffa en liten kortis iaf.

På mig hade jag T från Melba, Kavaj från Topshop, Halsband som jag gjort själv, ring från Forever 21, jeans från Åhlens och klocka och skärp från secondhand.

Nu ska jag, karln och E laga lite traditionell söndagsmiddag sen blir det film när J kommer hit också. Trevligt!

Peace


Dagen ägnar jag åt att bara ta det lugnt och njuta av tillvaron. Sova ut på morgonen, låta solens strålar sippra in genom sovrumsfönstret, äta en lång frukost i solen, höra måsarnas ljud och planera lite inför kommande hektiska veckor. Ibland mår man bara så bra!

Bild: Le love (Ingen sida att besöka om man är singel. Varning för singelångestattack! Allvarigt sånt där...)

Kreativitet


Hade ett guldfärgat halsband med en massa kedjor till som jag tidigare använt någolunda som en bodychain (låter lite grovt när man använder det ordet..) Nu kände jag för lite förändring och gjorde om det till en bodyshain som är mer lik Erin Wassons. Riktigt nöjd är jag! Var såklart tvungen att använda det på direkten igår. Resultatet får ni se lite senare i eftermiddag.


Promod


Dessa skor från franska märket Promod är en snygg kopia på Balmains läckerbitar. Kostar 27 euro och eftersom det är inom Eu så betalar man ingen (skit)tull :-). Roligt att vara ensam om ett par pjuks när man går på Sveriges gator.


Tenta


Skriva skriva skriva bort allt det jobbiga. Snart är det ur världen. Love it! Då ska jag ut och njuta av det fina vädret. Kanske brännboll med klasskompisarna...

Bloggfest


Igår var sista dagen att osa till Glitzys och Issas bloggfest på Ambassadeur i Stockholm. Kändes såklart oerhört smickrande att bli bjuden på en sån tillställning (så liten som jag är liksom). Tyvärr så har det krockat med världens viktigaste jobbgrej som jag inte kan avboka så jag måste lämna min plats till någon annan glad tjej eller kille.

Är jag avundsjuk? Ja! Går det nya tåg? Hoppas verkligen det!

Urban Outfitters


Två väskfavoriter hos Urban Outfitters. En riktig Chanel känns långt bort. Denna kopia känns mer överkommlig prismässigt. Svarta väskor funkar liksom alltid!

Happy birthday

Nu ska jag ner och fixa några snabba ärenden på stan för sen ska jag ta en snabb fika med J som fyllde 26 i veckan. Har, enligt mig, världens bästa present så jag hoppas hon blir glad. Jag skulle helst roffa åt mig den själv men det går ju inte för sig.

Springer runt i min klänning som jag sytt själv förra sommaren men bara kommit till skott och använt en gång. Skam. Dags att damma av den nu helt enkelt. För övrigt så har jag gått helt bananas av solen här och är beredd att gå ut i jeansshorts och sandaler typ. Misstänker att omgivningen kommer snegla lite konstigt på mig eftersom det faktiskt bara är april. Man blir ju bara så ivrig att ta sommar på direkten liksom...
 
... ja, jag ska bara fixa håret lite först kanske ;-)

Red lips


Bild: Wildfox

Shiny


Ibland är livet som student underbart! Friheten att plugga var man vill är perfekt dagar som denna. Jag har iofs tenta imorgon så ångesten börjar komma krypande, men om jag kan få lite färg på köpet så är ju inte det fy skam :-) På min terrass skiner solen med ca 20 grader och vindstilla. Härligt! Ni andra får passa på imorgon när jag själv sitter inne och skriver tenta... Då är jag inte lika kaxig :-)

Nu, tillbaka till boken...

Stripes


Denna stickade kofta från Kappahl är himla fin. 279 pix känns väldigt överkommligt. Dekorativa knappar på höger axel är det också. Ibland hittar man godbitar på de där ställena man nästan aldrig går in i. Roligt!

Tandläkare

Oh, var förresten hos tandläkaren häromdagen. Skräck. Inte att jag direkt är rädd men de är ju sådär maniska över själva tandvårdandet. För helt ärligt, vem pallar stå med tandtråd, munskölj, flourtabletter, pinnar och grejs varje jäkla dag? Helt orealistiskt. Jag har ju fullt upp med att bättra på nagellacket liksom ;-) (har även vissa funderingar på att utöka med ögonkräm) Skämt åsido...

Nu inhandlas floutabletter och tandtråd. Gud vad kul det ska bli(märk ironin). Jag som just satt och planerade vad jag skulle lägga lönen på. Nu vet jag. Vad roligt?!

The small things


Åh, vilken fin detalj dessa fina sandaler från Eurosko har. Jag blir alldeles till mig när jag ser det. Dock kostade de 599 (lite mycket för min ekonomi just nu) och sen var de inte helt perfekta framtill, men jösses vad jag gillar bakdelen! En idé att lägga till på min kreativitets-att-göra-lista (Pju, den där listan börjar bli lång nu!)

Looking like a readhead

Idag fångade kameran mig med lite ovanligt ljus. Iklädd tisha från H&M och halsband från Gina så kilar jag strax iväg till jobbet.

Kate




Kate Lamphear style för Elle

Jackorna. Västarna. Överdosen smycken.

The bag



Jag konstaterade precis att jag inte har någon tygpåse/väska.  Det är dags nu! Typ någon av dessa!

22 april

Mysdag idag eftersom jag främst varit inomhus idag. Diy mockajacka (ska bara göra några justeringar till), skinnbyxor och prickig tröja från H&M.

Leather


Dessa sköningar från Din Sko sprang jag och Sandy på idag. Så himla fina på foten verkligen. Ett mycket potentiellt köp vill jag lova. 399 pix kostar de vilket känns som ett bra pris då de är i äkta skinn.

OMG


Oh my god. Nu har Linn Gustavsson (som jag lånat bilderna av, tack) verkligen varit ute i farten och fått tag på snyggingar! Vill ha alla dessa tre godbitar, men jag misstänker att de inte är ute i butik ännu på ett tag. Sånna här dagar undrar man varför man inte bor i Stockholm (alternativt att Weekday öppnar här, vilket är totalt orimligt)... Fantastisk färg på Mockajackan! Att MQ hade steppat up trodde jag inte. Skindetaljstightsen har jag funderingar på att skapa själv. Inte sådär fasligt svårt att fixa (eftersom man har all tidi världen menar jag), sen har jag sett en guide på det nånstans på internet tidigare...

Hemma


Idag är jag hemma och pluggar inför tenta på lördag.

En enda stor röra med formler och viktigheter att öva in.
En enda stor röra med kläderna
. Får inte riktigt ihop något.

Idag har jag också lite ärenden på stan som måste gå fort fort fort.

Utomhus är det kallt!


Eftersom jag sov kvar i Linköping igår så fick det bli samma kombo idag som igår. Dock hann jag ju aldrig visa hur jag ser ut utomhus. Tadah! Efter bastandet igår med blött hår var det ohyggligt kallt att knata hem vill jag lova!

Dagens streetstyle


Lager på lager tycker jag alltid känns så svårt. Denna tjej tycker jag ändå lyckas riktigt bra. Gillar de vida byxorna även om de är lite svårburna...

Bild: Stylesightsing

Chloë Sevigny heart opening ceremony


Säkert svinjobbiga att sätta på sig men varför ta av sig så fina skor?

man.man.man.man.man.man.man


Thinking writing singing


Ikväll ska det skrivas gyckel (kända låtar med egen rolig text) till en mängd evenemang som jag ska delta i med de övriga faddrarna. Mycket knåpande kommer det bli. Känner att jag kanske inte riktigt är någon superb låtskrivare men nu är det alltså upp till bevis (...hjälp!)

Bild: Okänd men väldigt vacker

Toga


Togafesten var som sagt grymt rolig. The aftermath - inte så kul, men sånt får man ta liksom. Vi som ska vara faddrar till de nya ettorna i höst fick bära (självlysande!) röda togor. Man ser ju ut som en litet invirad mupp men det gör ju det hela mycket roligare eftersom alla ser likadana ut.

20 april


Brådis som alltid. Tåget går strax. Jag springer. Alltid. Varför?

Collective


Min dag


Idag har vi varit på utflykt hela dagen. Först var vi som sagt på Vingåkers Factory outlet och fixade en jättefin Tigerkostym till karln, sedan passade vi på att kika in Iitalla outlet som ligger brevid. Spanade in en hel del godbitar, däribland Filippa K muggarna. Vi passade på att käka. Svingott!

På vägen hem stannade vi till vid alla små loppisar vi hittade längs med vägen. Finns det något mysigare? Vi hittade tre ställen vilket resulterade i lite fynd. Bland annat dessa solbrillor ovan. 5 kronor styck. Lagom tycker jag :-) De svarta är gula på sidan, vilket inte riktigt framgår av kortet. Hittade även dessa (nedan) silverörhängen som jag nu putsat upp. De blev så himla fina. Den fina skålen fick också följa med hem.

Iväg

Nu ska jag iväg till Vingåkers factory outlet och fixa en kostym till killen. Kommer bli grymt! Det är ju så hett med killar som klär upp sig i kostym.

Jag har en klänning från Cubus, skärp från Secondhand, leggings från Vero Moda.

Fantastiskt

Togafesten var grym! Hade så himla roligt hela kvällen, men gosh vad jag är bakis idag. Jag finner inga ord. Bokstavligen.

(Någon bild kommer när jag hittat tillbaka till mig själv igen)


Toga

Nu ska det firas! Tentan är avklarad. Nästa är om en vecka, men det tänker vi inte på nu. Tentafest med tema Toga. Klä sig i lakan - not so fashion! (om man inte skulle klä sig som Keira förstås:


Just det, för denna skapelse har jag nog tid att knåpa ihop innan festen som börjar typ NU! (allt man vill, men inte hinner göra...)

Pju



Klockan 14:00 idag börjar min tenta. Mardrömmen. Statistik. Må turen bära mig. Haha. Bäst när det gäller? Ja!

Bild: The fashion spot Ali Stephens

Making a decision

Hämtade precis ut en liten beställning från H&M. Beställde för några månader sen(!) ett par skor. Kunde då inte välja vilken färg jag var sugen på så jag beställde båda.

Nu sitter jag förstås i samma situation igen. Vilka ska jag välja? Det gräddvitbeiga är ju himla fina i sommarens hetaste färg men de svarta funkar ju till allt. Samtidigt har jag flera svarta skor. En nackdel till de vitbeiga är iaf att kilklacken är i canvas vilket gör att det syns mycket mer om de blir skitiga. Vilket de självklart blir (typ mördade) av en utekväll i Nyköping.

Förra helgen

Hittade två bilder (på mig, egotripp) hos min kära vän så jag tänkte att jag kunde dela med mig av dem. Bättre sent än aldrig?

Grillmaster Rebecca, here I come:

Luxe

Om jag hade lite (läs massa!) pengar över så skulle jag gärna bosätta dessa i min accessoarhörna. Antagligen skulle de alltid sitta på mig. Grymt snygga och förstås grymt dyra.

Från Linda Farrow är de, modellen Luxe.

Today then

Hemma igen. Nu är det slutspurt. Jobbet gick riktigt bra idag. Roligt när det känns så!

Idag fick det bli den luftigt stickade stortröjan från second hand (som fick för sig att spraka av staticitet...varför?) med skinbyxorna idag igen. Klocka och halsband secondhand.

Chains


Här var det skor! Oputsade men ni förstår tanken. Dessa hittade jag secondhand för ett tag sen för typ 40 pix. Second hand är ju för underbart på det viset. Det jag gillar med dem är förstås guldkedjorna bakpå skon.

Vardagschic



Alltid lika vardagschica Karla. Något att inspireras av. Det påminner mig om att fixa nya linser så man kan bära solbrillorna snart.

Idag föreläsning, jobb, plugg. Livet är bra härligt!? (Är jag ironisk eller inte? Jag vet inte...)

Skinn med skinn



När jag väl skulle till tåget uppkom ett litet problem. Vad har man för vårjacka till skinnbrallorna? (dagens i-landsproblem, jag vet). Man kan ju liksom inte gärna dra på skinnjackan till. Mc-knutte nästa? Jeansjackan var spårlöst försvunnen så jag körde på  min DIY kofta och mammas lilla sjal.

Här ser ni mina smycken också förresten!

Topshop style



Topshop style. Enkelt. Snyggt.

Today I'm wearing this


Issues


Dessa skor skulle jag verkligen vilja ha. Whitney Port i The City har ett par liknande som jag älskar. De är från Asos men kostar hela 1700 pix. Med andra ord blir det inget för mig vill jag lova! Ingen som har någon idé om var man kan hitta liknande till ett betydligt bättre pris?

Garderobsgrubbel

Problemet brukar ju alltid vara att garderoben är proppfull. Det har jag faktiskt inget problem med...just nu. Istället har jag ett megastort berg av smutstvätt...Suck! Verkligen dags att boka tvättid för det här är inte okej längre. Det går inte att få ihop något bra överhuvudtaget. Varför väntar man alltid in i det sista?



(Om man ska se det positivt så kan jag enkelt konstatera vad jag inte använder i garderoben iaf)


Helgen

Några blixtrar hann i alla fall träffa mig i helgen när jag och bandet var ute och svirade. på mig hade jag min guldnitsprydda kavaj från topshop bland annat.



Skulle man kanske börja sola lite eller vad vet jag?

Naked

Det har varit rätt ont om dagens kläder här på sistone. Har inte riktigt haft orken att få ihop något bra. Mycket tentaplugg just nu vilket gör att visa saker blir tvungna att sättas åt sidan. Jag har lite andra (förhoppningsvis) inspirerande bilder på lager som jag hoppas ska stilla er sålänge :-)


The city of New York



Om det är något jag blivit besatt av under påskhelgen så är det The city. Det är så sinnesjukt bra. Går inte att släppa taget. Råkade se hela säsong ett på två dagar så nu blir det till att vänta jättelänge efter nästa säsong. Alla i serien är så vackra och deras garderober helt sinnessjuka.

Om du mot förmodan inte kikat på det, kolla på alla avsnitt gratis här!


Igång igen

Det har varit väldigt lugnt på bloggen här de senaste dagarna. Jag ska försöka komma igång som vanligt i morgon. Jag har haft lite problem med en försvunnen kamera hela helgen så jag har tyvärr väldigt ont om bilder på hur jag har sett ut. Jag hoppas att mina underbara vänner kanske kan lägga upp några om de har (känn piken! :-) ).

Nu är det dags att sova. Kickstartar veckan med att gå upp fem. Mmh vad jag längtar...inte!

Sov gott!

Inspiration


Stora turkosa halsband är riktigt snyggt!

Bild: Glamourai

Asos

Ni har väl inte missat att Asos är i full gång med sin rea. Ta en titt vetja!

Skärp 94
Petrolfärgad Clutch 336
Ring 67
Svart topp 201
Sandaler 296
Svart clutch 242

Hot hot hot






Gisele är så galet snygg så det är inte klokt! Hennes kropp och hår skulle man ju inte tacka nej till direkt.

Yellow


Ok, väskan är ju alldeles galen men jag kan inte låta bli att gilla den. Från Gina (lite otippat) är den och kostar 199. Fanns i flera färger men i sommar är jag mest sugen på gult tillsammans med brunbrända ben.

De här bilderna har inspirerat mig förrut och gör det igen. Favorit i repris


Ring ring ring


Ringar från Asos
Illustration från Garance Doré

Weekend check

Nu tycker jag att helgen har börjat.!

Kvällen vigs åt mina älskade tjejkompisar. Grillfest och lite rosé blir det. Får se var kvällen slutar. Kanske går vi ut och dansar annars sparar jag det till på lördag då vi garanterat ska ut på krogen. 

Jag jobbar på lördag. Både på lördag och söndag är det familjemiddagar och så tänkte jag försöka få in lite pluggtid någonstans emellan allt. Får se hur det blir med det ;-)

Remmy

Skopunkten imponerar. Jag brukar kolla in där lite då och då för att se om det finns några fynd på hos dem. Idag hittade jag dessa snyggingar. Jag skulle helt klart kunna tänka mig dessa. De finns i både svart och tan.


Tomt shoppingkonto

Nu har jag verkligen klämt ur det sista ur mitt shoppingkonto. Snälla S hjälpte till att dämpa shoppingångest lite med uppmuntrande pepptalk. Haha. Vad knäpp man är egentligen. Varför har man dåligt samvete när man gjort slut på pengar?

Detta var vad som fick följa med hem igår från Gina Tricot. Mycket nöjd är jag (som alltid).

Copycat

Gårdagens inspiration fick hjälpa mig matcha ihop idag. Har mest yrt runt på stan idag för att försöka fixa inför imorgon då det är Grillfest hos mig. Det kommer bli awesome!

På mig har jag leggings från Gina, jacka från H&M, tröja från La redoute, väska från mormor, halsband och klcoka från secondhand och armband från Forever 21.



Guld och silver

Äntligen är min klocka klar hos urmakaren (han som råkade ha sönder den). Är så nöjd. Valde ett armband som går i både silver och guld för att kunna matcha med alla mina smycken. Precis vad jag behövde (intalar jagmig själv).

Sähär såg den ut innan:

Det guldiga är avskavt runt om uret och armbandet var slitet och alldeles för stort.

Efter sin lilla makeover ser den nu ut såhär:

Betydligt fräschare eller hur?

Just nu

Jädrar i havet, nu är det bråttom alltså! Jag ska möta M vid greken om 15 minuter och jag har massor kvar att stå i. Bio och middag blir en perfekt avslutning på denna vecka och en perfekt start på påskfirandet. Hinner inte byta om. Såhär ser jag ut. Klackar på det så ska det nog bli bra.

Ny tröja i Cashmir och Siden från La Redoute (underbar), Leggins som jag blekt själv.

Dagens inspiration


Kan inte låta bli att inspireras av missmatchningen på bilden. Helt "förbjudet" att blanda randigt och rutigt men jag tycker att det är riktigt snyggt faktiskt. Hade tänkt försöka inspireras lite av det idag men tyvärr hann (förstås) inte. Vem hinner ner i källaren och ta upp den rutiga vårjackan innan tåget liksom? Hur som helst: Jag gillart!

Bild: Glamourai 

Wera

Äntligen! Att inte Åhlens skaffat en vettig hemsida förrän nu är ju skandal. Den är uppdaterad och man kan numera kika på stora delar av sortimentet. Det tycker jag om!

Denna Alexander Wang lookalike från Wera som finns på Åhlens har cirkulerat på modebloggar för länge sen nu.
 
Idag upptäckte jag dock den i denna greiga (grå-beige) färg. Tycker den var väldigt fin. Färgen är verkligen perfekt då den går att matcha med "kalla" färger såsom grått, men även med "varma" färger som brunt och beiget. Äkta skinn är det och för 399 pix är den din.

 

Nude


Den galet snygga 90210 (nya förstås) stjärnan Jessica Stroup har verkligen fått till det här. Tycker hon speglar vårens nudetrend väldigt snyggt. Vilken utstrålning tjejen har! Ljusa toner matchat med ett snygga beiga skor. Benen ser riktigt långa ut och man kan ju inte låta bli att längta lite efter att kunna gå barbent.

TGIW

Thank god it's wednesday?

Idag är min sista skoldag denna vecka. Superskönt! Ska försöka snappa av en bild på min utstyrsel idag också... Ibland är inte jag och kameran vänner.

Trevlig dag!

Glitzy

Tackar så hjärtligt för den lilla statistikchock som Glitzy skapade här hos mig idag! Du är för snäll! Väldigt roligt när folk länkar till en. Välkomna alla ni som hittat hit idag :-)

Dags att boka frisörtid

Jag borde verkligen ta tag i mitt hår snart. Tycker nog att jag förtjänar det efter mina två tentor i slutet av april. Då ska jag nog slå till på ett frisörbesök. Vill bli lite ljusare. Jag tycker alltid det är så svårt att hitta en frisör som förstår precis hur man vill ha det. Det är verkligen en konst.

Ungefär såhär (gärna med volymen inräknad) skulle jag vilja ha det, men det brukar vara ett omöjligt uppdrag för frisörerna...


The one

När vi ändå är inne på playsuits så måste jag ju visa denna fina från Paul & Joe sister. Om man har 180 pund över så...
Buyers Guide

På gatan


Denna bild är lånad från Sea of Shoes. Är inte jackan fantastiskt fin så säg? Perfekt med den jackan till beiga chinos. Streetstylebilder kan verkligen inspirera lika mycket som en modetidning.

Lets play Topshop


Glansigt

Dessa snygga skor i brun lack och guldiga spännen skulle vara riktigt fina i vår.. Har egentligen mest silveraccesoarer men det är ju en bra anledning att satsa på något i guld. De är från Eurosko och kostar 499 pix.

Today is monday


Började veckan med en ytterst tidig morgon. Nu har jag käkat indiskt och ska precis sätta mig och jobba undan lite. Vädret är med mig idag. Detta är precis vad jag behöver vill jag lova! Sol! Sol! Sol! Har precis konstaterat att jag bara är i skolan två dagar till denna vecka. Riktigt skönt!

T H&M, Kofta Stockhlm MQ, Jeans Crocker, Halsband Glitter, Armband Guldfynd och Marc, Klocka Casio.

Psst... Bloxten råkade chocka koftan lite så den är inte så vit som den ser ut på bilden. I själva verket är den offwhite.

Axla den

Embellished Shoulder Tunic
Hittade denna otroligt fint nitade topp på Topshop. De kan verkligen mästra den nitade trenden. Hit efter hit. Denna skulle gärna få flytta in i min garderob. Synd bara att shoppingkontot står på minus just nu. Sannolikt är den ju borta när lönen kommer...

(Om någon vill ge den till mig så är det okej..hihi)

Indigo

Denna bild är lånad från Emma och den kommer ursprungligen Vogue Uks aprilnummer.  Inspirerande tycker jag.

Bird


Hemma från jobbet äntligen. Det var då inte mycket folk på stan idag inte. Nu är det plugg och mat som gäller.  Unnade mig lite lathet igår med hämtmat och roligheter. Nu är det tillbaka till verkligheten med hårt arbete för nu är det bara nedräkning till den fruktade statistiktentan...

Jeans Crocker, T Gina tricot, Klocka Casio, Armband (se tidigare inlägg), Sjal Nina Ricci, Jacka Denim Bird, väska Mormors.

Brådis

Ska vara på jobbet om 15 minuter! Bråttom!!

På armen

Nu har jag äntligen fått ihop den enlligt mig erfekta armbandskombinationen. Tycker så mycket om mina nya armband. Det ena har jag ju visat innan men här kommer även de andra två.



Båda de silvriga (som är äkta silver) kommer från Guldfynd. Det andra är förstås från Marc by Marc Jacobs (Internos - Between us). Beställde det från en i New York som jag vet köper direkt från Marc Jacobs butik. Passade även på att beställa en extra till er andra om någon är intresserad. Den har den populära texten Serva Me Serva Bote och är i storlek Small. (Jag har small på min).

Om ni är sugna så har jag lagt ut annonsen på tradera. Auktionen hittar ni här.


Perfekta trenchen


Här är den perfekta trenchen. Såg den på S irl idag och den är verkligen helt fantastiskt. Ni skulle se den bakifrån. Otroligt fina detaljer; volanger och knappar. Den ligger högt på min önskar-att- jag-hittat-först-önske-lista..

Från H&M 498 pix!

Nummer två

Åh, kan de inte börja filma den andra Sex and the city-filmen snart eller... Jag var ju så dum så jag råkade läsa på någon blogg om vad den skulle handla om. Det vill man ju liksom inte veta. Tänker inte gå in på handlingen här för det är faktiskt inte speciellt snällt att skriva sånt :)
Jag tycker Carrie är så himla fin här!

Man blir bra sugen


Grymma skor i mocka. Så fantastiskt snygga!
surface2airparis.com

Strul

Idag har det strulat för mig med uppdateringar. Telefonen (aka min gud) strejkade fullt ut och det har varit fullt ös hela dagen verkligen så att få tag i en dator har varit svårt.

Imorgon skulle jag egentligen börja 12 men nu är den tjej jag skulle jobbat med sjuk så jag jobbar helt ensam hela dagen(hjälp!). Hoppas nu verkligen inte att jag blir kissnödig eller nått. Det ska nog bli bra ändå. Inställning är viktigt. Med rätt inställning blir allt bra :-)

Moss

Efter att ha spanat in Kate Moss kollektion för Topshop på diverse bloggar tänkte jag snabbt och enkelt kora min favorit i kollektionen, den underbara jackan;


Jag nöjer mig så...

Veckans modejobb


Veckans modejobb får bli detta ur Solo. Enkelt och väldigt rätt i tiden. Inte direkt nytänk (fast det kan vi ju inte kräva av mindre tidningar) men inspirerande och snyggt!  

Weekend check

Helgen blir ganska lugn för min del tror jag. Idag är jag i Linköping hela dagen och avslutar med ett möte för att sedan möta upp självaste Glitzy (borde jag vara nervös? :) )

Ska jobba hela helgen så det blir ganska lite tid över till annat. Hoppas dock ändå hinna med en secondhandrunda och även hämta ut min klocka som jag lämnat in hos urmakarn. Jag skulle byta armband och batteri på en klocka jag köpt secondhand. Urmakaren tappar klockan i golvet så att hela ramen går sönder. Han skulle försöka göra något underverk så jag hoppas verkligen på det bästa. Hade ju varit roligt att få använda klockan åtminstone en gång innan den går sönder. Vi får la se helt enkelt. Om den överlevde besöket hos urmakaren så ska jag givetvis visa upp den fina klockan här på bloggen.

Nu tar vi helg tycker jag!

Björn och jag?


Hittade dessa snygga tygskor på Intersport. Från Björn Borg är de och kostade fjuttiga (för att vara BB) 500 pix. Riktigt snygga var de. Lyxiga snören och perfekt rundning framtill. Eventuellt något jag satsar på till våren för att byta mina kära vita med. Svart är ju väldigt praktiskt också (om man ska tänka som en fyrtioåring hihi)

Mönsterchock


En kollosal blandning av mönster. Så läckert!

Rocks

0-4a3324467e11fb303f1482a6a25afbe0.png

Idag är vädret helt underbart. Skippade tom jacka och körde istället på kofta och pälskrage. Riktigt lagom. Sjalen är från Egypten, krage från H&M, och kofta second hand, ring Glitter. So long!


River Island

Om ändå River Island kunde frakta till Sverige. De har de perfekta tygskorna. De är verkligen faktastiska! Ibland springer man på andra snyggingar på hemsidan, såsom dessa underbara sandaler och accessoarer. Me want!


Jobba ikapp

Idag har varit en fullspäckad dag. Gick upp vid fem och åkte till Linköping för labb och räkneövning. Sen hem till Nypan och direkt till Glitter. Nu har jag landat i lägenheten och ska precis svira om till träningskläder. Kanske blir lite vila till Greys ikväll om man har tur. Imorgon ser schemat lika dant ut. Skola, jobba, träna, plugga. Shit vilket intressant liv man har!

Nu är jag iaf ikapp med dagens outfit. Idag hade jag egenknåpad skjorta, sidenlinne från Twilfit, byxor från Gina, smycken från Guldfynd, Marc JAcobs, Glitter, Halsduk Twilfit

Vogue


Italienska Vogue, fotad av Bruce Weber

Roses and paint


Det här har verkligen inget att göra med denna modeblogg (som jag väljer att kategorisera mig som) men jag kan inte låta bli visa er vilka otroligt fina muffins och bullformar jag hittade idag på Inspiration. Hade presentkort där som jag passade på att utnyttja. 45 pix kostar de styck och kan de göra vem som helst på bra humör? :-)

Förresten, nån som vet hur man förstorar sin text något? Tycker att typsnittet är lite väl litet och pluttigt som det är nu....

Rutigt


Gårdagen har bland annat spenderats på Vingåkers Factory outlet. Fanns en massa fint där faktiskt (sortimentet kan variera mycket) men det blev faktiskt inget köp för mig. Stort! E däremot gick därifrån 6000 pix fattigare, men vad fin han blev!

På mig hade jag rutig (instoppad) skjortklänning från Vero Moda och skinnbrallor från H&M, Accessoarer, Marc by Marc Jacobs, Guldfynd, Glitter och Ur och Penn.